Reconditionare Oglinzi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu n-am apucat s-o mai am. Deja cate un piciorus de fixare de la fiecare capac l-am bifat ca pierdut pentru istorie.
    Poate reusesc sa fac poze la capace, sa le vezi dupa 2 ani si-o iarna.
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Chiar sunt curios sa vad capacele deformate...si poate din cauza picioruselor lipsa nu se ma "pupa" cum trebuie cu corpul oglinzii.
      sigpic

Comment

Nu stiu ce sa-ti spun. Cert este ca stateam langa masina cu un prieten si a plesnit o data "ceva" la oglinda atat de tare, incat am crezut ca a aruncat cineva cu vreo piatra.
        Chiar voi face poze de ansamblu + detaliu.

Comment

@valeriuciprian: uite pozele promise. Sper să se înțeleagă, că nu m-am încumetat să dau încă jegul jos de pe ea.
          Attached Files

Comment

Da...ai niste picioruse rupte de la capac...de aceea s-au distantat.
            sigpic

Comment

Eu îți spun sincer, m-am gândit să pun oglinzi de MCV, dar să le vopsesc și să le lăcuiesc ca să arate ca cele de Prestige. Am un prieten care se pricepe la lucrul în și cu plasticuri și mi-a spus că ar ieși super. Și mi-ar face și lucrarea moca, fiindcă nu a încercat lucrări pe un asemenea tip de plastic (nu am înțeles treaba asta, probabil că tu știi ce a vrut să spună).

Comment

Pai nu stiu cu ce ar diferi plasticul de la oglinzi cu alte plastice ...tot un drac e.Oricum ideea ta merita incercata ...dar parca nu e ok...mai bine dai geamurile jos ...dai capacul jos si il lipesti.
                Uite pana acum ce ciuning am reusit sa fac
                Urmeaza sa o montez si pe cealalta ...evident.
                Attached Files
                sigpic

Comment

Arată excelent cea de Prestige. Super-treabă. Pune-o și pe cealaltă.

Păi ideile ar fi cam așa:
                  1. Dau jos oglinda și capacul și îl lipesc
                  2. Dau jos oglinda și capacul și îl schimb cu altul, pe care îl vopsesc (așa cum ai făcut tu cu capacele)
                  3. Îmi iau un set de oglinzi de MCV și îl las pe amicul meu să-și facă de cap. Oricum n-are ce să strice, iar dacă face treabă bună, voi avea un set de oglinzi de rezervă în super stare.

Comment

Multumesc.O sa o pun si pe cealalta...dar temperaurile de la noi nu scad sub minus 8 grade ziua...si garaj nu am...dar sa prind un petec de soare si o montez.
                    Punctele 1 si 3 ar fi cu cheltuiala minima...eu as merge pe astea.
                    Si daca pui in aplicare punctul 3 poate pui poze din timpul operatiunilor facute de un profi.
                    sigpic

Comment

Și aici e cald „made in cave”. Clar vreau să fac ceva, fiindcă am observat că încep să prindă joc cele două capace din cauza plierilor repetate. Dar să vină căldura.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google