Vopsire Pleoape Faruri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am si eu o intrebare baieti...pot sa vopsesc pleoapele deja puse pe far?...sunt lipite cu silicon si daca trag de ele sa le dau jos mi-e sa nu se rupa....ma ajuta cineva cu un sfat?multumesc.
    sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

Poti dar o sa te chinui...trebuie sa izolezi foarte bine restul masinii sa nu o gazezi.
      sigpic

Comment

Sunt foarte frumoase ploapele,dar eu le am avut inainte vopsite cu primer si vopsea rosu passion mi sau exfoliat leam dat jos si mi am pus acum negru mat sper sa tina.
        SRF TARGOVISTE

Comment

Nu stiu cit o sa tina ca le-am vopsit pe frig.Macar pina la vara cind vreau sa vopsesc mai multe lucruri la masina.Caldura e un factor foarte important in procesul de vopsire.
          sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Baieti,am si eu o intrebare:pleoapele astea au doar rol decorativ sau e vorba si de alt ceva ?
            Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

da! doar decorativ!

da, doar decorativ!
              Last edited by ionut.c; 28 May 2011, 14:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

au iesit foarte bn si imi place cum dau pe masina! felicitari... eu am o problema nush ce sa fac sa le vopsesc in culoarea masini (gris platine) sau sa le las negre? mie imi plac cum arata negre dar nu ma pot decide voi ce parere aveti (am logan prestige toate bariile in culoarea caroseriei)
                MY CLA

Comment

Originally posted by merlasviorel View Post
                  Baieti,am si eu o intrebare:pleoapele astea au doar rol decorativ sau e vorba si de alt ceva ?
                  Decorativ si cu dezavantaje in iluminatul pe faza scurta si nazuri la ITP .
                  Eu am avut unele din fibra de la Pilot si erau super finisate si picau excelent pe far, dar dupa ce le-am montat am vazut diferenta pe faza scurta si dupa o vreme le-am dat jos.
                  Dai pe pleoape 20 lei si mai dai 50-60 lei pe spay uri si adeziv ca sa faci treaba.
                  Decat pleoape mai bine bad boy

Stima pentru munca depusa si prezentarea operatiei.
                  Last edited by cosmindan; 3 January 2012, 21:01.
                  real power..... diesel power by

Comment

eu, personal, nu am observat nici o diferenta pe faza scurta! tot lumanari ...
                    si ... cu bad boy nu este nici o diferenta pe faza scurta? asta asa, ca idee !?!
                    cat despre itp...imi expira in curand; daca nu uit, va spun cum a trecut!!!

Comment

Ma refeream ca daca faci un bad boy da mai bine decat cu pleoape, oricum amandoua obtureaza nitel farul.
                      real power..... diesel power by

Comment

nu am avut nici o problema la itp iar daca farul e reglat corect nu e nici o diferenta. E o operatie usoara si ieftina fata de bad boy(sau cum ii zice)unde trebuie modificata capota(doar vopsitul e 300ron).Parerile sunt diferite dar mie nu imi place chestia aia asa ca .....am pleoape.

Comment

cam in cat timp se usuca vopseaua tip spray data in 3 straturi?
                          MY CLA

Comment

Indiferent de ce zic iei pe ambalaj sau de starea aparenta de uscat sa nu montezi mai devreme de 12 ore.E foarte importanta temperatura de lucru si de uscare dar si calitatea(daca tubul e tinut in depozit la frig sau foarte cald se duce).Prima data am nimerit unul identic la nuanta si dupa ce am dat cu lac ziceai ca e de fabrica(problema e ca am vopsit pe frig si sa stricat).Dupa aceea am mai luat vreo 3 dar nu a mai mers.Acu mi-am luat aerograf si la vara vopsesc cu vopsea adevarata.

Comment

Originally posted by PrEsTiGe View Post
                              cam in cat timp se usuca vopseaua tip spray data in 3 straturi?
                              depinde de cat de gros este dat stratul...15-20 minute avand in vedere tepm exterioara. poti incerca cu dosul palmei; daca nu este uscata si cand ai pus dosul palmei se ia vopseaua, las-o vreo jumatate de ora si smilgheruiste vopseaua stricata si apoi apuca-te iar de treaba; da cateva straturi subtiri la un interval de 15-20 min si totul va fi ok! apoi lacul lucios/mat in cateva straturi, daca vrei. la final poti incerca sa le bagi in cuptorul de la aragaz incalzit putin in prealabil pt vreo 30 de min si vor iesi super! acu' vezi cum te intelegi cu soata/mama!
                              multa bafta!
                              PS: ale mele si acum arata impecabil!
                              Last edited by ionut.c; 7 January 2012, 01:00.

Comment

re

salut! voi ce fel de silicon ati folosit la lipirea pleoapelor? sanitar sau universal, alb sau transparent? eu le-am avut lipite cu silicon sanitar transparent o marca buna si de doua ori am pierdut cate una...iar la ITP m-au pus sa le dezlipesc chiar daca era aranjat, motivatia inginerului a fost ca sunt ilegale si ca pozele ajung in baza de date de la Bucuresti si poate avea probleme...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google