am si eu o intrebare baieti...pot sa vopsesc pleoapele deja puse pe far?...sunt lipite cu silicon si daca trag de ele sa le dau jos mi-e sa nu se rupa....ma ajuta cineva cu un sfat?multumesc.
Vopsire Pleoape Faruri
Collapse
X
-
au iesit foarte bn si imi place cum dau pe masina! felicitari... eu am o problema nush ce sa fac sa le vopsesc in culoarea masini (gris platine) sau sa le las negre? mie imi plac cum arata negre dar nu ma pot decide voi ce parere aveti (am logan prestige toate bariile in culoarea caroseriei)
Comment
-
Originally posted by merlasviorel View PostBaieti,am si eu o intrebare:pleoapele astea au doar rol decorativ sau e vorba si de alt ceva ?
Eu am avut unele din fibra de la Pilot si erau super finisate si picau excelent pe far, dar dupa ce le-am montat am vazut diferenta pe faza scurta si dupa o vreme le-am dat jos.
Dai pe pleoape 20 lei si mai dai 50-60 lei pe spay uri si adeziv ca sa faci treaba.
Decat pleoape mai bine bad boy
Stima pentru munca depusa si prezentarea operatiei.Last edited by cosmindan; 3 January 2012, 21:01.real power..... diesel power by
Comment
-
nu am avut nici o problema la itp iar daca farul e reglat corect nu e nici o diferenta. E o operatie usoara si ieftina fata de bad boy(sau cum ii zice)unde trebuie modificata capota(doar vopsitul e 300ron).Parerile sunt diferite dar mie nu imi place chestia aia asa ca .....am pleoape.sigpicPasionat de MCV si natura
Comment
-
Indiferent de ce zic iei pe ambalaj sau de starea aparenta de uscat sa nu montezi mai devreme de 12 ore.E foarte importanta temperatura de lucru si de uscare dar si calitatea(daca tubul e tinut in depozit la frig sau foarte cald se duce).Prima data am nimerit unul identic la nuanta si dupa ce am dat cu lac ziceai ca e de fabrica(problema e ca am vopsit pe frig si sa stricat).Dupa aceea am mai luat vreo 3 dar nu a mai mers.Acu mi-am luat aerograf si la vara vopsesc cu vopsea adevarata.sigpicPasionat de MCV si natura
Comment
-
Originally posted by PrEsTiGe View Postcam in cat timp se usuca vopseaua tip spray data in 3 straturi?
multa bafta!
PS: ale mele si acum arata impecabil!Last edited by ionut.c; 7 January 2012, 01:00.
Comment
-
re
salut! voi ce fel de silicon ati folosit la lipirea pleoapelor? sanitar sau universal, alb sau transparent? eu le-am avut lipite cu silicon sanitar transparent o marca buna si de doua ori am pierdut cate una...iar la ITP m-au pus sa le dezlipesc chiar daca era aranjat, motivatia inginerului a fost ca sunt ilegale si ca pozele ajung in baza de date de la Bucuresti si poate avea probleme...
Comment
Comment