Vopsire Pleoape Faruri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@radutu...eu am folosit ca si tine silicon sanitar transparent. n-am avut probleme sa se dezlipeasca, si am trecut si ITP-u cu ele si cu poze...si n-au zis nimic de pleoape. eu iti sugerez siliconul sa fie pus pe marginile pleoapei si in zig-zag pe mijlocul ei (eu unu asa am facut).daca vrei sa le dai jos sa stii...curatatul siliconului de pe far iti da batai de cap, ca nu prea iese.
    sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

cu pleoapele a trecut itp-ul fara nici un fel de probleme...

Comment

dupa ce am stricat u set de pleoape din cauza tampeniei de primer de la kober pur si simplu le-a topit...am cumparat alt set si le-am imbracat in folie imitatie de carbon exact culoarea masinii...au iesit super de la 10 m nu iti dai seama ca e folie se vede ca vopseaua cand te aproprii se vad acele impletituri specifice carbonului s-a intarit beton folia am incercat cu unghia sa vad daca s-a prins si nu am putut sa o desfac...
        MY CLA

Comment

poti pune o poza sa vedem cum arata? la fel m-am gandit sa le fac si eu... sa nu mai am cheltuieli inutile cu primer si vopsea
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

au iesit nota 10 fara nici o bula /cuta acum nu am aparat sa fac poze cu ele montate pe masina folia am luat-o ffffff ieftina 25 lei 30/134 pun o poza facuta cu ele nemontate(inainte sa le pun)
            Attached Files
            MY CLA

Comment

da cu ele sus pe faruri si aratane sa ne facem o parere

oricum arata frumos si cred ca merita

Comment

astept si eu pozele sa vad cum dau pe masina ;)

Comment

am si eu o intrebare:

cu ce ati lipit pleoapele...ceva care sa ramana farul curat daca vreau sa le dau jos. Eu le-am lipit cu silicon transparent si mi-a zburat una dintre ele.
                  sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

lipeste cu banda dublu-adeziva, dar cauta ceva bun gen 3M sau scotch (care sunt in jur de 15-20 RON), nu pune ciurucuri de 5 lei

Comment

A intrebat cineva ce rol au pleoapele. Pe langa rolul estetic , nu mai orbesti avioanele cand ai faza lunga.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google