@radutu...eu am folosit ca si tine silicon sanitar transparent. n-am avut probleme sa se dezlipeasca, si am trecut si ITP-u cu ele si cu poze...si n-au zis nimic de pleoape. eu iti sugerez siliconul sa fie pus pe marginile pleoapei si in zig-zag pe mijlocul ei (eu unu asa am facut).daca vrei sa le dai jos sa stii...curatatul siliconului de pe far iti da batai de cap, ca nu prea iese.
Vopsire Pleoape Faruri
Collapse
X
-
dupa ce am stricat u set de pleoape din cauza tampeniei de primer de la kober pur si simplu le-a topit...am cumparat alt set si le-am imbracat in folie imitatie de carbon exact culoarea masinii...au iesit super de la 10 m nu iti dai seama ca e folie se vede ca vopseaua cand te aproprii se vad acele impletituri specifice carbonului s-a intarit beton folia am incercat cu unghia sa vad daca s-a prins si nu am putut sa o desfac...
Comment
-
au iesit nota 10 fara nici o bula /cuta acum nu am aparat sa fac poze cu ele montate pe masina folia am luat-o ffffff ieftina 25 lei 30/134 pun o poza facuta cu ele nemontate(inainte sa le pun)
Comment
Comment