Vopsire Pleoape Faruri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vopsire Pleoape Faruri

intr-o zi, neavand ce face si pt ca una din ele era zgariata rau, m-am hotarat sa le dau jos si sa le vopsesc;
    Prima operatiune este degresarea, am folosit detergent de vase , apoi le-am smilgheruit + multa apa pana au devenit foarte fine, si am indepartat toate impuritatile, zgarieturile; la inceput am folosit un smilgher cu o granulatie mai mare apoi mai mica (250 parca)
    2. am mers afara unde am dat 2 straturi de grund pt plastic -"plastic primer", la un interval de cateva minute, apoi am asteptat pana ce s-a uscat, cam 15 minute.
    3. vopsirea efectiva cu vopsea; eu am folosit negru mat, in 4 straturi, la un interval de 5-10 minute/strat; vopseaua se aplica de la o distanta de cca 15-25 cm fata de elemente, prin miscari continue, stanga-dreapta si/sau sus-jos, cum va este mai usor.
    pt cei care doresc, se pot da si cateva straturi de lac. am incercat pe una din ele cu lac dar nu mi-a placut.
    4.dupa uscare, le-am lipit pe faruri cu silicon.
    Multa distractie la vopsit!
    Attached Files

Au iesit super...imi place...felicitari
    sigpic

Comment

au iesit bine , felicitari.

sa ni le arati si montate p masina
      sigpic

Comment

buna treaba,dar eu am avut niste pleoape lipite cu silicon iar la un drum de 500 km iasi -constanta a mai ramas doar una.)

Comment

Arata super.Eu le-am lipit cu Bison Kit universal, un fel de prenandez de pe vremuri, cureti suprafetele bine, dai cu maclavais pe pleoapa si pe far (ie la tub ca pasta de dinti) astepti 10-15 minute in functie de cat de mult dai, apoi montezi si tii apasat cateva minute.Eu le am montate de 2 ani si sper sa mai stea mult timp de aici in colo.

Comment

@catalin33, @uratzelul, @ReyPTM, @valeriuciprian, multumesc mult! ma bucur ca va place.
            pleoapele le-am vopsit si lipit acum vreo 2-3 saptamani, cu muuult silicon. inainte le-am avut lipite tot cu muuuult silicon si nu am pierdut niciuna; cand a trebuit sa le deslipesc, a trebuit sa ma chinui cu guta (in ideea sa tai siliconul), cu un cutter, si pana la urma am reusit, tragand ca nebunu' de ele, dupa vreo tona de transpiratie sa nu sparg farul, sau sa stric ceva pe acolo...
            si poze proaspete, cu ele montate
            Attached Files

Comment

inca o poza

si inca o poza de la poli, cu multumiri lui bleizer
              Attached Files

Comment

Frumos a iesit ,imi place
                http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

A iesit F frumos imi poti spune de unde ai luat spray-ul negru mat si daca este nevoie neaparat sa se dea cateva straturi de grunt inainte? (vreau sa vopsesc suporti de la nr)

Multumesc anticipat!!
                  sigpic

Comment

multumesc tuturor! ma bucur ca va place.

@felix: spray-ul negru mat cat si grundul pt plastic, lacul, le-am luat in vara lui 2008 - cand mi-am vopsit manerele de deschis usile din interior- de la un magazin de piese/vopseluri auto;
                    pt cumparare, recomand autovitul - gasesti preturi mai bune ca la celelalte magazine "de cartier" ,daca nu, vezi tu, la un magazin de vopseluri auto.
                    referitor la intrebarea ta, daca nu dai cu plastic primer exista sansa sa nu adere f bine vopseaua pe suport/plastic, si astfel la prima spalare cu jetul sa ti se cojeasca vopseaua de pe suport. ca o varianta mai ieftina, poti incerca cu un tampon de material textil, imbibat in acetona, sa tamponezi/freci/ca si cum l-ai spala suportul de numar si apoi sa incerci sa vopsesti- nu garantez ca merge...asa am auzit si eu pe altii ca au facut, dar nu am avut curajul sa incerc date fiind elementele care erau mai "la vedere".
                    multa bafta si sa ne spui si noua ce ai facut...
                    Last edited by ionut.c; 9 August 2010, 19:41.

Comment

Frumos lucrat! am sal fac si eu la al meu.

Comment

Interesant dar eu am facut in culoarea masini(rosu toreador) si nu mai aduce a piesa adaugata ulterior.
                        sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

de ce nu pui si o poza doua sa vedem cum au iesit?

Comment

spray pentru verde cameleon este? cat ar costa? este pe cod ? ( stiu ca , codul e pe usa )

multumesc
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Cam tirziu dar.....
                              Attached Files
                              sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google