If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut.
Frumos
Fratello am o intrebare,cit costa voltmetrul?Mai faci?
[intrebasem si eu mai inainte pe privat de asa ceva]Vad ca Alex mi-a luat-o inainte
Numai bine.
Si inca ceva... ai pus schema, OK, dar din pacate de pe schema lipsesc unele valori ale pieselor... nu poti pune o schema completa? ca sa putem totusi sa facem ceva...
Din pacate displayul acestui termometru (cu 2 zone, IN & OUT si functie de termostat cu hysterezis reglabil, conceput ca "pseudo-climatronic" ) nu l-am putut "integra" nicaieri...si astfel am ajuns la varianta anterior prezentata.
Stergeti extensia txt. Se poate folosi 16F628A si 16F648A ; alimentare MAXIM 3,3 volti. Personal am folosit 2 acumulatori HighCapacity - 2500 mA ; dupa vreo luna am folosit PIC-ul la altceva...
Am facut ceva progrese cu termometrul , e foarte precis , dar m-an lovit de o mica problema , volmetrul utilizat are tensiunea de alimentare flotanta fata de tensiunea de masurat asa ca trebuie sa utilizez doua surse de alimentare (una a masinii si alta o baterie de 9v ) . Asa ca rog pe cei priceputi sa-si dea cu parerea .
Nu pot sa-mi dau seama ce circuit foloseste , are ceva turnat pe placa si nu scrie nimic , am cautat date despre el dar nu am gasit .
Cat despre multimetrul ala , e ieftin intradevar dar nu are iluminare si ca sa-i fac e cam complicat , asa ca dupa parerea mea asta e varianta cea mai eleganta .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment