Cum Sa Reduci Zgomotul Facut La Incuierea Usilor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Sa Reduci Zgomotul Facut La Incuierea Usilor

Salutare tuturor !

Am un logan de doi ani si fiind inscris pe forum am putut sa aflu o gramada de chestii si sa il "imbunatatesc".

De mai mult timp ma chinuie problema zgomotului facut de usi cand se incuie, fie ca esti in masina, fie ca o incui din telecomanda sau alarma.
    Am un parculet langa parcare si cand incui masina se sperie maidanezii.
    Langa mine e un vecin care are un Opel Astra Clasic. Cand incuie masina se aude un zgomot mult diminuat, chiar placut.

A incercat cineva dintre voi sa puna ceva la usi sa amortizeze zgomotul facut la incuiere.
    Nu stiu exact care este sursa zgomotului dar ma gandesc ca sunt sigurantele care se lovesc de ceva.

Cred ca e un subiect interesant pentru multi iar daca a mai fost discutat imi cer scuze.

Toate fac asa dar m-am obisnuit.Am sa investighez in amanunt problema magaoaiei si am sa revin la sfarsitul saptamanii cu un raspuns pertinent(plec la tara si nu am net acolo).Nu de alta, dar le-am mai desfacut de 2 ori, prima data pentru ca aveam niste greierasi si a doua oara cand am schimbat oglinzile stock cu unele de MCV, ca arata ca un elefant cu urechi de chiuaua.

Comment

alte actuatoare la usi si se rezolva problema
      Logan by Renault Pure Blood
      Nothing beats Low Cost

Comment

Actuator silentios

Merci frumos pentru raspuns.

Stii cumva si niste modele silentioase pentru Logan si eventual un pret.

Comment

Actuarele de pe dacia sunt din gama low-cost si din cauza asta sunt asa zgomotoase, probabil singura solutie e sa pui alte actuare mai calitative(adica mai scumpe).

Comment

Si care sunt alea?

Comment

sau daca se pot desface .. sa fie unse mai bine.. ca in mod sigur duc lipsa de vaselina

Comment

pe batrana doamna am avut actuatoare Pilot si Eaglemaster care in comparatie cu astea care le are loganul de la mama lui sunt mult mai silentioase.
                Incearca sa faci rost de la un dezmembrari OPEL de actuatoare de Astra si vezi daca le pot adapta in locul la cele originale daca vrei silentiozitate
                Logan by Renault Pure Blood
                Nothing beats Low Cost

Comment

A incercat cineva sa il desfaca, sa il unga ?
                  Eventual sa il schimbe.
                  Ce model de pe piata se potriveste pe logan ?
                  Am vazut un acuator Pilot pentru portbagaj in jur de 23RON.
                  Merci

Comment

zgomotul nu il face acuatorul, ci tija care vibreaza si atinge in tabla usii

dati fata de usa jos, puneti burete subtire pe tabla in dreptul tijei, trage o banda de izoler pe tija aia si o sa fie ok
                    sigpicMy ride

Comment

La fel face chiar daca izolezi acea tija...eu am facut si nu am sesizat vreo diferenta...si...tot de la actuator spun si eu ca este.
                      sigpic

Comment

Puneti-va alarma si nu mai speriati pe nimeni(macar nu cu acel "clantanit").La mine si la incuiere si la descuiere se aude doar bip.

Comment

@valeriuciprian treaba pe care a zis-o deluxe am facut-o eu ieri si functioneaza. nu se mai aude sunetul ala de zici ca dai cu polonicul in butoi de tabla.
                          sigpic

Comment

eu am izolat fonic usile si ma mandresc cu faptul ca s-a diminuat drastic acel sunet
                            egal ca sunt in interior sau afara masinii, sunetul este considerabil diminuat
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by yrman View Post
                              @valeriuciprian treaba pe care a zis-o deluxe am facut-o eu ieri si functioneaza. nu se mai aude sunetul ala de zici ca dai cu polonicul in butoi de tabla.
                              Eu nu am sesizat nici o diferenta...o sa pun doua masini una langa alta sa vad ce schimbare a sunetului s-a produs prin izolarea avelei tije de deschidere...Daca izolezi portiera da...s-ar mai diminua zgomotul...aici nu comentez.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google