@valeriuciprian si burete intre tija si tabla unu suficient de subtire sa nu frece si suficient de gros sa absoarba socu/sunetul. dar daca tot desfaci fata de usa de ce nu ii faci si o izolare?
Cum Sa Reduci Zgomotul Facut La Incuierea Usilor
Collapse
X
-
Ce pot sa va zic e sa nu va luati actuatoare de Astra Classic.
Am trei prieteni, 1 cu Astra G "Meidin jermahni" si 2 cu Classic. La toti 3 incuierea usilor e destul de zgomotoasa, cu doar putin mai silentioasa decat la Loganul meu. Asta in conditiile in care Astra are fete de usi ceva mai sanatoase decat ligheanul din Logan.
Alte recomandari din pacate nu am, pe mine nu ma deranjeaza usile, imi place zgomotul puternic ca sperie pisicile de sub masina dimineata cand plec la muncasigpic^Logan turbat (WIP)^
Comment
-
Salutare.Am montat inchideri centralizate si pot spune ca zgomotul facut de actuator este foarte slabut daca e tinut in mina.Totul tine de incinta in care se monteaza.Asa ca nu cheltuiti bani pe actuatoare ce pe izolarea si rigidizarea usilor,Mie mi-a iesit cel mai bine cu o folie gen dinamat si cu teroson.Altadata am folosit un fel de pisla si sa simtit diferenta.Acum caut ceva suficient de usor sa nu ingreunez usa ca sa fac si la a mea
Bafta multa si Sarbatori Fericite!sigpicPasionat de MCV si natura
Comment
Comment