Cat poti tine un filtru de polen fara sa-l inlocuiesti cu unul nou?
Tutorial Montat Filtru Polen Sub Capota
Collapse
X
-
Bine, bine, rabdare am , scule am, dar prima varianta cu filtru de hota mi se pare o mica ''tiganeala''.Eu am preferat sa pun filtru pe gura de admisie , tot sub acele 2 gratare de plastic de sub capota dar undeva la mijloc in caroserie; ie greu de montat, spatiu mic de manevra dar nu se vede.Sa nu se inteleaga gresit, apreciez si sunt bine venite tutorialele lui Streulea dar parca nu-mi vine sa fac asa ceva la masina mea.Ma gandesc ca in viitorul apropiat fac rost de filtru asta dedicat care este o minunatie din ce-am vazut in tutorial.Pana atunci isi face treaba si cel montat de mine, nu mai am probleme cu praful, frunzele sau ganganiile moarte.Ciao.
Comment
-
Salutare!
dupa cum spuneam(prin noiembrie),cu oarecare intirziere,filtrul de aer,la noi se foloseste la CNC-uri,este gros cam de 3-4cm si se poate desface in mai multe straturi(eu l-am facut in 3),nu retine apa si nu lasa nici mizeria sa treaca.
pentru prindere am folosit banda dubluadeziva.
poze mai josNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
vezi numa ca banda dublu adeziva isi pierde proprietatile la frig si o sa-ti pice jos filtrul.
ar fi bine sa-l asiguri cumva cu ceva... leaga-l cu o ata macar
cand va fi necesar sa schimb filtrul am sa fac ca si tine, am sa cumpar si o sa-l tai eu la dimensiuniDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
dupa 4 zile de umblat,nu se simte nici o diminuare a fluxului de aer(am si filtru in habitaclu),si la ata m-am gindit prima oara dar vreau sa fac ceva dintr-o sirna mai otelita (nu prea groasa) ca sa nu mai cos de fiecare data(pregatisem papiota,se vede in poza)
cu bradutii care sint prezentati in brosura pusa de Cristi nu mi-a placut ca ies in afara prea mult si arata nasol din punctul meu de vedere
sa nu uit...... buretele asta are mult sintetic in compozitie(un fel de 60%sin,40%bum) si chiar cind e imbicsit nu stranguleaza ventilatia(aici vorbesc de CNC)Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
materialul este filtru pentru ventilatoare de uz industrial.
la testura seamana(diferenta e ca are foarte multsintetic) cu materialul pentru captuseala la haine sau buretele care umple pernele la ora actuala numa ca se desface foarte usor in mai multe straturi.si e gros cam de 2 degete
s-ar putea sa gasesti in magazine de specialitate,sau daca ai un amic printr-o fabrica.......Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
Astazi am montat si eu filtru cu carbon pe grilajele de plastic de sub capota, dupa ce zilele trecute am montat si in habitaclu tot un filtru cu carbon de la @tudor, mai jos cateva poze in care se vede marca filtrului, si modalitatea de prindere cu coliere:
Comment
-
Azi, dupa o ploaie ca in filme plec cu masina. Merg 10 metrii, ocolesc mai brusc o balta si ma trezesc cu o cana de apa pe picoare. Ma opresc nedumerit de unde e apa, deschid capota si cand ma uit vad ca toata zona aceea e plina cu apa. Cele doua gauri unde trebuia sa curga apa erau blocate de frunze si misierie si apa cand se balansa intra in gaura pe unde intra aerul din habitaclu. uitati cateva poze.
Cu vechiul meu filtru si cu locurile unde sunt cele 2 gauri sa le mai verificati din cand in cand. Sunt in spatele oalelor de la amortizoare.
Comment
Comment