cu siguranta o sa imi pun si eu, doar sa gasesc... am impresia ca se poate spala si reutiliza in caz ca se depune praful si mizeria acolo ( si se depune )
Tutorial Montat Filtru Polen Sub Capota
Collapse
X
-
unde ati gasit? eu am intrebat la noi la reprezentanta si cica nu il poate comanda...
Comment
-
teoretic(alta varianta low cost) s-ar putea confectiona si din filtru,de burete,de la utilajele CNC.este un burete mai rar si nu se infunda repede si reactioneaza bine si in mediu umed.
zilele astea trebuie sa fac rost si dupa montaj mai dau detaliiNe plac femeile,dar,iubim masinile[SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Posteu am filtrul din acest film si il am si pe cel din habitaclu. debitul de aer este mai redus si e normal.
in loc de treapta 1 vei folosi pe treapta 2 la ventilator
Comment
-
Originally posted by mmartinica View Postunde se poate gasii in bucuresti acest filtru
Motrio stie cineva???
Comment
-
Salut,
O sa incerc si eu sa gasesc un astfel de filtru, dar pana atunci ... cum fac sa curat instalatia de ventilatie? cred ca mi-au intrat ceva frunze asta vara, nu am reusit sa le scot de tot, si acum pe treapta 1 si 2 aud un zgomot ciudat ...ca si cand ventilatorul ar atinge ceva. Am incercat sa o curat mentimand cateva minute ventilatia la max, si schimband modul de circulatie al aerului, dar degeaba. Nu e un zgomot puternic, dar e deranjant. O pot rezolva singur, sau tb sa apelez la un service?
Multumesc.
Comment
-
Poti rezolva singur,daca pui si filtru de polen cu aceeasi operatiune.Asta pt. ca din fabrica nu ai capac la locul filtrului,ci plastic turnat pe care va trebui sa-l indepartezi.Iar odata decupata,poti sa dai cu aspiratorul in zona aia...dar va trebui sa astupi locasul cu ceva,daca mai vrei sa aerisirea normala. Deci nu taia pana nu ai filtru,sa pui acolo.Succes!
Comment
Comment