Tutorial Montat Cotiera De Origine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tutorial Montat Cotiera De Origine

Dupa cum spuneam si in film, piesa metalica e cea mai importanta, ea tine cotiera cat mai fixa, altfel joaca acolo de nu-i adevarat.
    Aveti grija la ce cotiera achizitionati, daca e mai lata decat iti permite locul dintre scaune, e nasol, o sa dai cu centura in ea sau cu roata de la reglajul spatarului. Stiu un piele care si-a pus o cotiera sa aiba loc doua persoane. A montat cotiera dupa care a pus scaunele si gata, nu se mai pot misca din loc fara rupa ceva. Nu mai punem ca e nevoie de 2 persoane sa mai pui scaunele la loc, unu impinge pe pozitie si unu insurubeaza.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

bre, aia care au reglaj oglinzi, sau geamuri spate si blocaju lor, trebuie scoase mufele

si ca sa scoti tunelul, tre sa ridici frana de mana sus, sus; am vazut multi care trag ca taranii de ele degeaba

in loc sa dai cu ciocanu in piulita, poti pune pasta de blocare, (mai high tech)
    Last edited by DeLuXe; 4 November 2010, 19:36.
    sigpicMy ride

Comment

Salut Cristi
      Un alt tutorial de efect(mai ales finalul) cu abtipildul care da caii putere sau .........catei putere
      Felicitari Cristi
      Numai bine.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

am montat fara tija metalica...se misca ca si cand ar avea tija pusa, in nici un caz cum se misca a ta in filmulet. pe probate.

Comment

ce tare ai fost ) ....aaaa , ba nu mai stiu cum am facut chestia asta, daaaa sunt sigur ca o sa va descurcati...apoi faza cu cainele , esti de moarte cris )
          sigpic
          Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

DeLuXe: pai eu am aratat pe masina mea care nu are atatea chestii high tech pe ea, simplu si la obiect.
            in plus, daca esti smecher scoti tunelul si fara sa ridici frana de mana sus de tot, dar e adevarat, iasa ma usor asa.
            dute ma cu pasta ta high tech, mai dau bani si pe ea cand trasul unui ciocan e chiar gratis.
            Vip3R: vrei sa ma convingi ca un plastic prins intr-un surub si doua clipsuri de plastic fixeaza la fel de bine in comparatie cu aceasi prindere plus inca 2 prinderi rigide? c'mon. poate in prima zi cand ai pus cotiera si nu si-a facut joc inca acel plastic.
            reptila: apai ma stresa lumea cu acest tutorial, na ca e sus amu, bonus e testul de imaginatie
            Augustin-Yng
            : multam de aprecieri
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

bravo cristi habar nu aveam cum sa demontez suportul acela. oricum daca si cu acel suport montat de tine are joc cred ca renunt la ideea de a monta o cotiera . bafta

Comment

daca nu vrei sa aibe joc , iti iei o cotiera no name putin mai lata, o bagi fortat intre scaune si nu mai are joc...situatia nasoala apare atunci cand vrei sa umbli la scaun sau centura
                sigpic
                Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

zek83: e foarte acceptabil acel joc

Comment

nenea , e ceva la care n-ai facut tutorial ? da..tre sa scoti un injector si sa canti la el ( in caz ca stii filmuletul de la efix )

oricum esti the best `tutorial man` ;) bravo !

ps :cat a costat cotiera?
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

daca vedeam tutorialul inainte da a o monta poate ca nu ma mai chinuiam atat cu alea pt holsuruburi care tot cad cand pui tunelul,oricum acum stiu si data viitoare o sa le pun cum trebuie..Thanks

Comment

scuze de off-topic , am un schelet metalic pentru cotiera si sta degeaba in magazie.
                        cine are nevoie sa`mi dea un semn.
                        scuze Cristi si succese in continuare.

Comment

Tudor: 210 lei acum vreo 3 ani
                          FOFule: fac sex cu tine imediat

Comment

Air Dog ! Foarte tare

Comment

am inteles. mersi Cristi

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google