Tutorial Montat Cotiera De Origine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by crististreulea View Post
    Vip3R: vrei sa ma convingi ca un plastic prins intr-un surub si doua clipsuri de plastic fixeaza la fel de bine in comparatie cu aceasi prindere plus inca 2 prinderi rigide? c'mon. poate in prima zi cand ai pus cotiera si nu si-a facut joc inca acel plastic.
    da...exact asta spun. dupa ce am citit postul tau chiar m-am dus de curiozitate in masina si am tras de cotiera. are imediat un an de cand e pe masina, se misca exact ca in filmuletul tau cu tija metalica. niciodata nu mi s-a miscat cum s-a miscat in filmuletul tau fara tija metalica.

chiar daca n-am montat-o eu, ci un prieten, am si acum tija metalica pe balcon nefolosita.in fine, nu asta conteaza. conteaza utilitatea cotierei si utilitatea tutorialului. bafta in continuare si la mai multe.

Comment

inca un tutorial foarte la obiect! multumim cristi! sa-ti traiasca "the nike dog"

Comment

foarte util tutorialui Cristi, multumim
        sigpic http://www.loganclub.ro/forum/vand_d....html?p=782991

Comment

ca sa nu mai loveasca centurile in suportul cotierei credeti ca se poate rezolva starmband putin cuplete centurilor? ma gandeam sa le scot de pe scaune si sa le prind in menghina ca sa le stamb putin catre scaun. dupa cate am vazut este loc suficient ca sa le apropii de scaun cat sa nu mai loveasca in cotiera.
          tema, ideea si morala este banii
          banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

MUltumiri crististreulea pt tutorial,ieri am montat si eu cotiera speed cu intaritura metalica si chiar ii utila cat si estetica.

Comment

Foarte util tutorialul ,am montat si eu acel model de cotiera si m au ajutat foarte mult indicatiile tale , multumim !

Foarte util tutorialul Cristi , am montat si eu acel model de cotiera si m au ajutat foarte mult indicatiile tale ,multumim !
              Last edited by sor7n; 20 December 2010, 19:02. Reason: Automerged Doublepost

Comment

super tutorial! bineinteles in "streulea-style"! la mai multe )

Comment

super filmuletul ! m-am chinuit (gandinduma vreo 2 ore) la acea tija cum mama dracului se pune, unde se pune care e pozitia si nam gasito pana sa avd filmuletul ! multumesc ca m-ai scapat de o mare chinuiala ! maine .. azi o montez ca la carte
                  logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

Felicitări pentru tutorial, o să îl folosesc și eu curând, după ce vine capacul de la îmbrăcat în piele.

Comment

bine de stiut cum se monteaza. mersi cristi

Comment

Am montat si eu una neoriginala(autospeed).Difera suportul metalic si surubul principal care prinde suportul.De mare ajutor a fost cand ai spus cu ce cheie se deschide acel surub.Torx 20.Nu aveam asa ceva pe acasa si am luat o surubelnita din Baumax cu 16 lei.Daca nu aflam din tutorial ca este de 20 , trebuia sa tot cumpar pana dau de cea potrivita.Insa am o intrebare.Suportul metalic nu se freaca cu tabla pe care este prins? Trebuia o protectie gen banda izolatoare pe marginile tablei? Pericol sa apara ceva rugina?

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google