de unde ai luat displayul? cat ai dat pe el?
Display Negativ
Collapse
X
-
ledurile sunt nichia, pe atunci aveau si albastre, displayul l.am achizitionat asa, am cautat un bord cat m.ai "daramat" dar cu display negativ, nu am dat mare lucru pe el, am iesit mai bine decat daca dadea 35-60 lei (cat e un display negativ)sigpic
Comment
-
azi am pus leduri albe la display, achizitionate de la zextar. problema e ca au o tenta de galben in loc sa fie albe. am sunat la zextar si au zis ca nu s-a mai plans nimeni. dispaly-ul este negativ. observ ca smd-urile au pe ele totusi o pelicula galbena. oare de asta imi da tenta galbena cand le aprind? o sa revin cu poze maine sau duminica .
Comment
-
Sunt mai multe tipuri de leduri albe - difera temperatura culorii.
Ce ai luat tu iti pot spune ca sunt bune calitativ si cu o intensitate luminoasa buna. Cele care sunt alb rece au intensitatea mai mica.
Pelicula galbena nu influenteaza cu absolut nimic, absolut toate ledurile albe au acea pelicula.
Comment
-
Va salut. Scuze daca am postat unde nu trebuie, am o mica problema, stie cineva care fir(e) trebuie anulat ca sa nu scada intensitatea luminii la afisaj cand aprind pozitia? Avand display pe negativ cand aprind pozitia ziua se vede destul de rau. Multumesc anticipat.
Comment
-
Originally posted by vikly View PostVa salut. Scuze daca am postat unde nu trebuie, am o mica problema, stie cineva care fir(e) trebuie anulat ca sa nu scada intensitatea luminii la afisaj cand aprind pozitia? Avand display pe negativ cand aprind pozitia ziua se vede destul de rau. Multumesc anticipat.
Comment
Comment