If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ba eu zic ca se vede chiar foarte bine
ps: daca nu pun pozitia si bate soarele in el are tenta aia de clipire ca la stopurile cu led (gen passat, sper sa iti dai seama ce vreau sa zic)
am si eu LCD negativ dar ziua daca aprind luminile nu prea se mai vad cifrele. a iesit identic ca in pozele lui bogdan nr2000. daca pun inapoi smd-urile portocalii se vede oare mai bine?
a iesit bine. al meu e mult mai stins si sincer cred ca din cauza ledurilor. eventual poti sa imi spui de unde ai luat???? vreau si eu 6 bucati. multumesc mult
cand ajung acasa o sa pun niste poze cu lcd pe negativ cu ledurile portocali, pe mn ma bate gandu sa il fac albu pe negativ sau albastru
andraghici e leduri ai cumparat? sunt smduri sau leduri obisnuite de 3mm ???
eu am cumparat smd.uri de la zextar, cele de intensitate mare, sunt cam scumpe, peste 5 lei bucata
ps: de fapt altcineva le.a cumparat si eu le.am luat de la el
ps2: daca nu ma insel astea sunt, dar culoarea albastru
on topic: ledurile eu le.am pus, e frumos si alb
off topic: farurile sunt cumparate de mai bine de 2 ani dar au fost reconditionate, pretul nu il mai spun ca erau scumpe pe atunci
eu am smd nu led de 3 sau 5 mm. nu stiu ce sa zic sunt cica osram dar voi pune ceva poze diseara si cu albastru cum am avut si cu alb cum am acum. mersi mult
mie imi place cum se vede fara poziti insa cu pozitiile e destul de slab pt zi dar pt noapte e ok . Cat de mult folosesti farurile ziua de nu se vede ce scrie pe display ???
revin cu poze (in sfarsit) sa imi spuneti ce pareri aveti.....desi eu zic ca se stinge prea mult cu pozitile puse
eu zic sa incerci pe cele pe care ti le.am recomandat eu sa vezi daca mai intampini aceeasi problema, din cate imi dau seama (daca compari pozele tale cu ale mele) al tau cu pozitia nepusa e ca al meu cu pozitia pusa, deci, cred eu, ledurile sunt slabe
Ar mai fi o posibila cauza a luminii slabe pentru ledurile smd - supraincalzirea lor in momentul lipirii. Le scurteeaza dramatic durata de viata si luminozitatea. E posibil....mai ales la ledurile ''no name''
tot asa se vedea si la mine. le-am scos pe cele albastre si le-am lipit inapoi pe cele stock, portocalii. sunt o tenta mai puternice cand aprind pozitiile
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment