Multumesc de raspunsuri. Deci fara DRL n-am nici o sansa.
Display Negativ
Collapse
X
-
-
Originally posted by Razvy View Posteu zic sa-ti vezi de treaba ta si sa nu faci modificari la instalatia electrica. Asta daca nu vrei sa-ti vezi masina inflacarata
cea mi simpla, ieftina si usoara metoda este cu modulele DRL
Comment
-
Se pune o rezistenta, prin tatonare (eu am folosit de 30 ohm) de la pinul marcat in poza la masa si efectul de dimmare la aprinderea pozitiei e insesizabil.Attached Files
Comment
-
Va salut!
A facut pana acum cineva display-ul negativ la cd-player-ul Blaupunkt (poza mai jos), original de pe Logan? Sau macar aveti idee daca se poate face prin aceeasi metoda ca si display-ul de la ceasuri, prin intoarcerea foliei?
Va multumesc!
Comment
-
Originally posted by Teo_730 View PostVa salut!
A facut pana acum cineva display-ul negativ la cd-player-ul Blaupunkt (poza mai jos), original de pe Logan? Sau macar aveti idee daca se poate face prin aceeasi metoda ca si display-ul de la ceasuri, prin intoarcerea foliei?
Va multumesc!
Comment
-
Nu recomand dezlipirea foliei de pe display si intoarcerea acesteia pt obtinerea de negativitate, o sa vedeti iarna cand or sa fie temperaturi de -20°c iar in masina 30°c, dupa racirea masinii o sa se creeze condens iar cel mai bine o sa se vada in spatele display-ului care are folia intoarsa, o sa va afiseze si functia de umiditate a aerului ) inlocuiti display-ul cu unul negativ de fabrica. eu asta recomand..
Comment
-
Display negativ homemade.
Doua poze, cu "isprava" mea de astazi...
Comment
Comment