discriminare, jupuire pe fata...
Tutorial montat Daytime Running Lights
Collapse
X
-
Originally posted by cipo View Post...ideea este ca alea nu sint sh-uri,ei zic ca sint functionale,doar ca nu mai au ambalajul si sint patate de vopsea...Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Super treaba Cristi ! Nu contenesti sa ne uimesti pe toti cu initiativele tale, laudabile !
Ma iertati ca intervin, ma intreb daca acest DRL nu poate fi si DIY, ceva de genul schemei atasate. Montajul sesizeaza cresterea tensiunii de intrare peste valoarea setata din semireglabilul de pe intrarea negativa (adica peste ...12V ?!) ; tensiunea de referinta este stabilizata cu zenerul montat pe intrarea pozitiva a amplificatorului operational. In schema propusa AO functioneaza ca trigger Schmidt, iesirea trece in 1 logic la depasirea pragului setat+histerezisul reglat din semireglabilul pus intre iesire si IN+. Nu mi-a venit inca ideea cum sa reduc tensiunea la 7 V pe bec (in afara de caderea de tensiune pe o rezistenta de wattaj)...dar mai caut. Bineinteles ca cineva mai priceput va gasi repede modalitati de imbunatatire a montajului propus, dar, in esenta, cred ca asta este principiul...Va salut !Attached FilesLast edited by Fratello; 15 February 2011, 11:56.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
cateva alte scheme. le-am primit de la iuly
am atasat si pozele, asta pentru cei care au ban acoloLast edited by crististreulea; 15 February 2011, 12:55.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Salut, Cristi. Am vazut ca pe site-ul lor recomanda folosirea unor cleme care se ataseaza direct pe cablul de faza scurta si faza lunga, fara sa fie nevoie de vreo lipitura si de desfacerea mufei. Ce parere ai, e mai bine asa sau cum ai facut tu?
Comment
-
Nu poți pune montajul pe balasturi fiindcă ori nu aprind becurile, ori se aprind ca și cum nu s-ar întâmpla nimic (depinde de „inteligența” balastului). În plus, faza lungă se produce prin tragerea becului, iar electromagnetul ăla nu mișcă fără cel puțin 11 volți.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View PostCutia e capsulata? nu poti face o poza cu circuitul, si sa ne scrii ce piese foloseste?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Am citit toate posturile si cred ca am o solutie pentru a se aprinde faza scurta prin intreruperea masei la unul din faruri si conectarea la +12vAttached Files
Comment
Comment