Tutorial Montat Sprituitori "perdea"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cele achizitionate de mine au o garnitura de cauciuc sub.
    sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Originally posted by DSL View Post
      valeo pt ca bosch sunt prea scumpe
      Cat ai dat pe valeo?

Comment

dar de ce nu va puneti voi de skoda 1 ..?
        bat perfect si la viteza si pe loc si sunt excelente.Singura chestie care trebuie sa faceti este sa reconfigurati gaura de pe capota din rotund in dreptunghi..cu mica pila ...se rezolva foarte usor.Tin sa precizez ca capota nu rugneste dupa pilire ..daca se pileste cu **** intrun singur sens ..iar dupa operatia respectiva se pune un pic de vosea de orice fel pe cantul gaurii unde sa pilt.eu am de 3 ani si nu sunt probleme de rugina sau latceva si sunt foarte foarte multumit de duze.
        Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

si pentru un montaj mai simplu
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Nu merge video-ul.
            sigpic
            !

Comment

Eu va recomand mai nou sprituitoarele de Logan 2 si Sandero 2 sunt la fel ca cele de C4 tip perdea dar se potrivesc perfect in locase si nu trebuie modificat nimic.Personal sunt ft multumit de cum pulverizeaza pe parbriz si stand pe loc si merganad la viteze moderate de 70-80 km/h...nu am testat in conditii de viteza excesiva inca.
              Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
              sigpic

Comment

De unde le-ai cumparat?

Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner

Comment

@chelull, poti, te rog, sa faci un filmulet in care sa vedem si noi cum arunca apa pe parbriz?
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by chelull View Post
                    Eu va recomand mai nou sprituitoarele de Logan 2 si Sandero 2 sunt la fel ca cele de C4 tip perdea dar se potrivesc perfect in locase si nu trebuie modificat nimic.Personal sunt ft multumit de cum pulverizeaza pe parbriz si stand pe loc si merganad la viteze moderate de 70-80 km/h...nu am testat in conditii de viteza excesiva inca.
                    De unde se pot achizitiona si eventual la ce pret?
                    "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
                    Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@

Comment

Un mic clip cu sprietuitoarele de Logan 2...am sa fac unu si din exterior pe maine daca am timp...

Attached Files
                      Last edited by crististreulea; 7 October 2012, 20:58.
                      sigpic

Comment

era greu sa ne spui si de unde le-ai luat daca tot ai facut postare dubla, nu ?

Comment

Probabil era greu ... le-am luat de la un prieten din mioveni daca te ajuta cu ceva.

un clip si din exterior
                          Last edited by chelull; 8 October 2012, 19:55. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

Arata foarte bine, dar cineva de pe un alt forum cerea 70ron pe set, pret exagerat dupa mine. Cei care au versiuni mai noi de dialogys, nu pot cauta la doker? Ca sunt aceleasi diuze si asa putem afla pretul de la dealer.

Comment

Eu am duze de pe un Fiat Scudo . 9 locuri . Duzele sunt tip perdea . Si sunt cam aceeasi ca duzele de logan2 de pe masina lui Chelull . Numai ca is un pic mai inguste . Nu sunt asa robuste . Aproape nici nu le sesizezi . Si dupa 80 km pe h bat foarte bine . Foarte multumit de ele .
                              sigpic

Comment

chelule, intrebam pentru ca as fi si eu interesat, dar ma gandesc ca respectivul nu vinde. sau? nu de-alta, dar as vrea si eu un set

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google