cele achizitionate de mine au o garnitura de cauciuc sub.
Tutorial Montat Sprituitori "perdea"
Collapse
X
-
dar de ce nu va puneti voi de skoda 1 ..?
bat perfect si la viteza si pe loc si sunt excelente.Singura chestie care trebuie sa faceti este sa reconfigurati gaura de pe capota din rotund in dreptunghi..cu mica pila ...se rezolva foarte usor.Tin sa precizez ca capota nu rugneste dupa pilire ..daca se pileste cu **** intrun singur sens ..iar dupa operatia respectiva se pune un pic de vosea de orice fel pe cantul gaurii unde sa pilt.eu am de 3 ani si nu sunt probleme de rugina sau latceva si sunt foarte foarte multumit de duze.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Eu va recomand mai nou sprituitoarele de Logan 2 si Sandero 2 sunt la fel ca cele de C4 tip perdea dar se potrivesc perfect in locase si nu trebuie modificat nimic.Personal sunt ft multumit de cum pulverizeaza pe parbriz si stand pe loc si merganad la viteze moderate de 70-80 km/h...nu am testat in conditii de viteza excesiva inca.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
Originally posted by chelull View PostEu va recomand mai nou sprituitoarele de Logan 2 si Sandero 2 sunt la fel ca cele de C4 tip perdea dar se potrivesc perfect in locase si nu trebuie modificat nimic.Personal sunt ft multumit de cum pulverizeaza pe parbriz si stand pe loc si merganad la viteze moderate de 70-80 km/h...nu am testat in conditii de viteza excesiva inca."Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
Un mic clip cu sprietuitoarele de Logan 2...am sa fac unu si din exterior pe maine daca am timp...
Attached FilesLast edited by crististreulea; 7 October 2012, 20:58.Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
sigpic
Comment
-
Eu am duze de pe un Fiat Scudo . 9 locuri . Duzele sunt tip perdea . Si sunt cam aceeasi ca duzele de logan2 de pe masina lui Chelull . Numai ca is un pic mai inguste . Nu sunt asa robuste . Aproape nici nu le sesizezi . Si dupa 80 km pe h bat foarte bine . Foarte multumit de ele .sigpic
Comment
Comment