Am sa va prezint cum mi-am facut izolarea fonica , nu este foarte greu dar detalile te omoara .
Prima data am cumparat materialele: vopsea cauciucata insonorizanta (19 lei) , banda de hartie (7,5 lei) ,foarfeca , scule si pensula le aveam pe casa .
Am inceput cu “dezgolirea” portbagajului urmat de habitaclu .
Poza 1: Debarasarea de tot ce se afla in portbagaj si pregatirea pentru izolarea gaurilor, suruburilor etc.
Poza 2: Dupa ce l-am aspirat am mai sters cu o piele de caprioara praful si am inceput sa scot capacele de unde se baga parafina .
Poza 4: Izolarea cu banda de hartie .
Poza 6: Inceperea izolarii cu vopsea cauciucata .
Poza 7: Continoarea izolarii.
Poza 10: Debarasarea interiorului si izolarea acestuia.
Poza 11: Aplicarea vopselei.
Scurt rezumat: Daca ar fii sa mai ma apuc inca o data cred ca as mai face-o ,am muncit ceva dar mi-a si placut. Rezultatul inca nu il stiu nu am ‘intrat’ in probe
Ceea ce am facut eu nu a fost numai pentru antifonare ci si pentru o protective importiva ruginii (daca era sa fac ceva sanatos pe antifonare luam exemplu pe Streulea)
Sper ca nu v-am plictisit si pentru orce nedumerire nu ezitati sa ma intrebati!
Prima data am cumparat materialele: vopsea cauciucata insonorizanta (19 lei) , banda de hartie (7,5 lei) ,foarfeca , scule si pensula le aveam pe casa .
Am inceput cu “dezgolirea” portbagajului urmat de habitaclu .
Poza 1: Debarasarea de tot ce se afla in portbagaj si pregatirea pentru izolarea gaurilor, suruburilor etc.
Poza 2: Dupa ce l-am aspirat am mai sters cu o piele de caprioara praful si am inceput sa scot capacele de unde se baga parafina .
Poza 4: Izolarea cu banda de hartie .
Poza 6: Inceperea izolarii cu vopsea cauciucata .
Poza 7: Continoarea izolarii.
Poza 10: Debarasarea interiorului si izolarea acestuia.
Poza 11: Aplicarea vopselei.
Scurt rezumat: Daca ar fii sa mai ma apuc inca o data cred ca as mai face-o ,am muncit ceva dar mi-a si placut. Rezultatul inca nu il stiu nu am ‘intrat’ in probe
Ceea ce am facut eu nu a fost numai pentru antifonare ci si pentru o protective importiva ruginii (daca era sa fac ceva sanatos pe antifonare luam exemplu pe Streulea)
Sper ca nu v-am plictisit si pentru orce nedumerire nu ezitati sa ma intrebati!
Comment