Izolare Fonica Pentru Podea Si Portbagaj.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mda daca ai zis si de usi si plafon...tot cei posibil. Dar depinde si cata benzina ave-ai inainte de cantar si dupa , dar orcum daca nu esti "reisar" nu conteaza.
    sigpic

Comment

eu am procedat cum a facut cristi streulea , numai ca sub fononim am dat cu un strat de vaselina sa nu se miste pasla si pentru anticoroziune...
      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

Originally posted by Horica-18-JHC View Post
        eu am procedat cum a facut cristi streulea , numai ca sub fononim am dat cu un strat de vaselina sa nu se miste pasla si pentru anticoroziune...
        Cum ai dat vaselina pe toata podeaua
        sigpic

Comment

cred ca a vrut sa zica un strat fffff subtire, doar sa fixeze pasla, sa nu cada/fuga de pe loc
          ca doar, acum te rog zi ca nu, nu a dat cum am pus noi teroson, vasilina
          benzina aveam la fel si inainte si dupa, cam 20 litri
          si da, nu am aliura sau pretentii de reisar, asa ca si remaparea, acum cu greutate pe masina, isi arata folosinta
          Life is short...play more!
          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Asta m-am mirat si eu ca nu a dat vaselina cu pensula dar cel mai bine ne spune el.

Acum cand vroiam sa ma apuc de usi a venit ploaia Bolo imi poti spune mai ex cum ai antifonat usile?
            sigpic

Comment

ma, am luat aluband, si l-am lipit pe tabla din exterior ( logic ca prin interiorul usii :P )...apoi pe partea unde sta imbracamintea de plastic din interior, am dat cu bitum, si am prins fonominul de imbracamintea de usa ( l-am prins cu bradutii care fixeaza plasticul de tabla, ca daca vreau sa schimb fonominul sau sa-l dau jos, sa nu ma chinui ;) )...
              nu e deloc profesional ce am facut eu, ca ar fi trebuit tot aluband ( sau d-ala special, tot aia ) si pe unde am dat cu bitum, dar e bine, merge, is multumit

Comment

vara cred ,ca o sa miroase calumea de la antifonu ala pe interior

Comment

am trecut deja prin vara trecuta...nici un miros :P

Comment

Si acum primele impreii serioase : Dupa cateva drumuri serioase pe autostrada , in masina se aude muzica pun pic mai altfel decat inaunte si nu mai vibreza podeaua...

Per ansamblu sunt multumit !
                    sigpic

Comment

pai cam astea is singurele diferente
                      zgomotul la rulare mai mic, muzica se aude mai bine ( nu mai vibreaza tabla si nici nu mai iese prin tabla ), temperaturile din exterior intra mai greu ( cu ajutorul foliei vara ) si cele din interior raman mai mult ( cand ai ca mine si plafonul )
                      altceva nu ai in plus, dar e un pic de confort extra

Comment

Salutare!
                        In anul 2008 mi-am facut si eu izolare si antifonare la podea si porbagaj dupa cum urmeaza:
                        - Am aplicat un strat de autovapant de la Policolor pe podea, in portbagaj si pe polita boxelor. Am asteptat sa se usuce o saptamana. Mirosea foarte putin a vopsea.
                        - Am lipit un singur strat de Aluband pe podea, in habitaclu, iar in zona coloanei centrale am aplicat 2 straturi. Am consumat 4 role de 15cm/10m. As fi pus peste tot Aluband, dar era greu de gasit la magazinele de specialitate si era foarte scump-50 lei rola.
                        - Am pus pasla de 5 mm grosime (asemanatoare cu fonominul) in doua straturi . Nu am lipit-o intrucat am considerat ca va sta ancorata de mocheta originala. Pe alocuri am fixat-o cu powertape ca sa nu se miste pana pun mocheta.
                        -Instrumente folosite: un cutit, un trafalet de intins tapet, lanterna (pt ca m-a prins seara in masina), spaclu si o foarfeca.
                        - In 9 zile a fost gata (7 zile pt uscarea autovapantului)
                        Ca si impresii: Peste 3000 rpm nu mai vibreaza asa tare, sunetul este mai infundat, nici nu imi dau seama cand ajung la 5000 rpm. Chiar si sotia a sesizat. Investitia chiar ca merita.
                        Attached Files

Comment

ai facut o treaba buna pentru interior, dar compartiment motor nu ai facut nimic ? D

Comment

cu cate kg crezi ca sa ingreunat masina??
                            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

cel putin 20 kg parerea mea

Comment

Originally posted by logan.1.6 mpi View Post
                                ai facut o treaba buna pentru interior, dar compartiment motor nu ai facut nimic ? D
                                Pentru compartimentul motor exista mocheta speciala pentru inzonorizat , este pusa pe diesel si o gasesti la dezmembrari (userul pipan) dar mai este si montajul care este cam "usor"

@raduvl ce ai facut tu este mult mai complex decat ce am facut eu dar imi mai place si alergatura putin deci kg conteaza.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google