If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cam 5mp.
Daca pui fonomin si are 2m latime, iti trebuie ~2.5m lungime, sa acoperi si rezervorul; eu am pus bucata intreaga, din care am scos straifurile ce erau in plus.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
aluband-ul este scump? glumesti? rola are 10m lungime si se gaseste pe mai multe latimi Am primit o oferta de la DenBraven: Daca doriti sa achizitionati de la noi din depozit pretul este fara discount. Daca contactati agentul, el va poate da un discount de 10 %. Pretul pt Alu Band 15cm = 11.26 euro pret lista, 1.5mp Pretul pt Alu Band 20cm = 17.45 euro pret lista, 2mp
silentcoat este din gama profesionala si este scump, peste 100lei 1mp
ca idee, nu fi putoare si intreba lumea cati mp intra in podul pedalier, ia o ruleta si masoara, este simplu. daca iei mai mult, nu e problema, ai unde sa-l pui.
aluband-ul este scump? glumesti? rola are 10m lungime si se gaseste pe mai multe latimi Am primit o oferta de la DenBraven:
mda, am luat legatura cu agenta din zona mea, mi-a retezat avantul ca nu livreaza decat cantitati mari, o rola doua nu se complica si m-a trimis catre dedeman, unde rola de 15cm latime costa 98 lei, 20cm latime costa 122lei.
ca idee, nu fi putoare si intreba lumea cati mp intra in podul pedalier, ia o ruleta si masoara, este simplu. daca iei mai mult, nu e problema, ai unde sa-l pui.
nu e vorba de asta, faza e ca voiam o suprafata exacta, asa orientativa imi dau seama ca e mai mare podeaua ca are cute, forme...
oricum, tind catre Blocktec, dar au doar 70 care are 3,5mm grosime si 7kg/mp...
exacta sau orientativa? fi hotarat
pai ala este pretul corect pentru aluband, aproximativ 60lei pe metrul patrat.
daca vrei sa pui pe podul pedalier, iti recomand sa achizitionezi asta http://www.details.ro/shop/product.php?id_product=69
varianta de 7.38mp. iti ajunge pe tot podul pedalier, pe usi, plafon si foarte posibil si tot portbagajul.
din punct de vedere cost/calitate/cantitate, este ideal. cand mi-am antifonat eu masina nu stiam de aceasta solutie
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Eu sunt acel Marian care Vineri am vorbit 47 minute la telefon...
mi-ai recomandat deja:P acel Blocktec, ca s-o fac nava spatiala
pana la urma sunt decis cam 85% sa cumpar Blocktec...sa vad cand ajung pe la ei(Pache Protopopescu), sa vad produsul in sine.
restul de 15% sunt pentru optimizarea antifonarii(adica sa nu aplic folie insonorizanta pe unde e inutila...pe unde e inutila?)
grosimea Blocktec-ului este de
3.5mm, si are vreo 7mp, arhisuficienti pentru un logan complet(podea+portbagaj+plafon+peretefoc+usi)
chiar daca pare scump, Blocktecul este suficient pentru TOATA masina(asta dupa calculele mele...), ori sa cumpar mai multe role de aluband/Silentcoat costa mai mult.
sa vad cand am timp sa trec pe la ei, sa palpez produsul(poate obtin o mostra).
Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
'tuti basca ta, si ma mai lasi sa scriu de nebun, sa caut mailuri, link-uri )
inutil e sa pui in locurile pe unde crezi ca nu trece sunetul sau nu vibreaza tabla. deci pui peste tot pe unde prinzi
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
silentcoat este din gama profesionala si este scump, peste 100lei 1mp
Au scazut simtitor preturile la Silent Coat si STP...
Daca dai un search pe google la prima vedere a preturilor ai perfecta dreptate dar daca suni pentru o comanda ferma s-ar putea sa ai o surpriza, destul de placuta!
Am un prieten care a cumparat de la firma "x" (daca nu contravine regulamentului o sa dau si numele firmei) care a prins o oferta de 5 mp de STP (care este net superior Silent Coat-ului) la "fabuloasa" suma de 380 ron!
Ei oricum isi permit sa faca astfel de discount-uri pentru ca materialul acesta pleaca din mama Rusie la mediocrul pret de 240 ron pe 4m2...
In conditiile astea Alubandul, cel putin la mine in oras care costa 65 ron m2, deja nu isi mai are rostul de material "ieftin" si "bun" care sa fim sinceri este un compromis destul de slab calitativ, comparativ cu Dynamat, STP etc...
Ca si idee, sa ajungi la performantele a 2 mm de STP trebuie sa pui 2-3 straturi de Aluband si deja se iese destul de mult in pierdere, atat ca bani cat si ca eficienta, cu Aluband!
Da . Este o problema . Daca ai un garaj , sau un spatiu incalzit atunci nu este problema . Daca nu , acel silent coate trebuie aplicat cat mai uniform . si dat cu o rola peste el sa prinda 100 % . Este indicat sa faci aceasta operatiune pe timp de vara , deoparece este mai uscat afara si este cald , acel adeziv de pe silent coat/ aluband se incalzeste si se aplica mult mai usor . Faci cum consideri . Mai stiu pe cineva care a pus prin luna august , si prin decembrie s-a trezit cu niste fasii ca erau lipite pe geam , si bloca geamul la ridicare . Tremura in masina de frig si intra zapada inauntru . Si el a antifonat portierele si podeaua intr-un garaj neincalzit .
am achizitionat acum vreo 2saptamani 7-8mp de bituband si 15mp de fonomin. intentionez ca zilele astea sa le pun pe masina si ma gandeam sa lipesc bitubandul pe tabla, iar peste el sa prind pasla cu prenandez.
Ce ziceti, e ok cu prenandez sau ma indrumati catre altceva?
Vreau sa fac portbagajul, podeaua, , plafonul, zona boxelor din spate. Usile deja sunt imbracate in bituband, iar pasla e doar atarnata pe fata de usa, inca nu am lipit-o.
Last edited by vishuveve; 14 September 2013, 18:03.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment