Nu am cantarit materialele utilizate la izolare si antifonare, dar aproximez undeva la 10 kg. Am antifonat si tavanul habitaclului, usile si capota la portbagaj. Deci alte 6 kg.
Izolare Fonica Pentru Podea Si Portbagaj.
Collapse
X
-
SALUT ,
Ma gandeam si eu sa imi izolez masina cu pasla dar am o problema cu mucegaiul.In caz ca izolez masina cu pasla exista posibilitatea ca situatia sa se agraveze?
Mucegaiul a aparut din cauza condensului.(nu intra apa in masina,nu ploua). se intampla ca atunci cand sunt 2 persoane sau mai multe in masina, sa transpire geamurile si sa se ude mocheta de la boxe ,bordul fetele de usi etc.in caz ca pun pasla la fetele de usi, bord, sub mocheta,la boxe spate, nu exista riscul sa se ude si pasla sa miroasa mai rau in masina sau alte probleme?
Comment
-
Originally posted by By Kyo View PostSALUT ,
Ma gandeam si eu sa imi izolez masina cu pasla dar am o problema cu mucegaiul.In caz ca izolez masina cu pasla exista posibilitatea ca situatia sa se agraveze?
Mucegaiul a aparut din cauza condensului.(nu intra apa in masina,nu ploua). se intampla ca atunci cand sunt 2 persoane sau mai multe in masina, sa transpire geamurile si sa se ude mocheta de la boxe ,bordul fetele de usi etc.in caz ca pun pasla la fetele de usi, bord, sub mocheta,la boxe spate, nu exista riscul sa se ude si pasla sa miroasa mai rau in masina sau alte probleme?
Scuze pt offtopic...
Comment
-
Originally posted by By Kyo View PostSALUT ,
Propun contopirea celor doua thread-uri, cu subiect asemanator.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by gabonz View PostCn a dat cu vopsea cauciucata in toata masina . Cam cate kg de vopsea mi'ar trebuii . Fara plafon doar podea portbagaj si poate si usile intr'un strat modest nici gros sa se usuce in 2 sapt nici sa se vada tabla prin vopsea .
Sfatul meu este sa te mai gandesti cu aplicarea vopselei , mai bine pasla, fonomin, alubandsigpic
Comment
-
Ca sa obtii ceea ce doresti, in functie de calitatea vopselei, trebuie sa aplici mai multe straturi. In toate cazurile acea vopsea, datorita compozitiei va ramane ca o pelicula relativ moale, de aici multe inconveniente (basca mirosul care va dainui mult timp); se preteaza mai bine la exterior. Acelasi sfat ca si colegul @felix.m; poate te mai gandesti.
Da, cam 10mp de fonomin sunt necesari pentru o acoperire totala(podea, usi, portbagaj)Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
ce suprafata are podeaua Loganului?
adica cei care au pus aluband/fonomin, ce suprafata a avut si cat i-a ramas dupa aplicarea in masina?
intreb ca vreau sa ma apus serios de treaba si nu am idee cat material sa cumpar...Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
Comment