Izolare Fonica Pentru Podea Si Portbagaj.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu am cantarit materialele utilizate la izolare si antifonare, dar aproximez undeva la 10 kg. Am antifonat si tavanul habitaclului, usile si capota la portbagaj. Deci alte 6 kg.

Comment

SALUT ,
      Ma gandeam si eu sa imi izolez masina cu pasla dar am o problema cu mucegaiul.In caz ca izolez masina cu pasla exista posibilitatea ca situatia sa se agraveze?

Mucegaiul a aparut din cauza condensului.(nu intra apa in masina,nu ploua). se intampla ca atunci cand sunt 2 persoane sau mai multe in masina, sa transpire geamurile si sa se ude mocheta de la boxe ,bordul fetele de usi etc.in caz ca pun pasla la fetele de usi, bord, sub mocheta,la boxe spate, nu exista riscul sa se ude si pasla sa miroasa mai rau in masina sau alte probleme?
      Attached Files

Comment

Originally posted by By Kyo View Post
        SALUT ,
        Ma gandeam si eu sa imi izolez masina cu pasla dar am o problema cu mucegaiul.In caz ca izolez masina cu pasla exista posibilitatea ca situatia sa se agraveze?

Mucegaiul a aparut din cauza condensului.(nu intra apa in masina,nu ploua). se intampla ca atunci cand sunt 2 persoane sau mai multe in masina, sa transpire geamurile si sa se ude mocheta de la boxe ,bordul fetele de usi etc.in caz ca pun pasla la fetele de usi, bord, sub mocheta,la boxe spate, nu exista riscul sa se ude si pasla sa miroasa mai rau in masina sau alte probleme?
        Nu cumva tii aerul pe recirculare si din cauza asta se face atata condens ?
        Scuze pt offtopic...

Comment

Originally posted by By Kyo View Post
          SALUT ,

Am pus fonomin anul trecut; nimic din tot ce spui nu se intampla la mine; detalii aici; poze la postul 45.
          Propun contopirea celor doua thread-uri, cu subiect asemanator.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

By Kyo:tu cred ca ai probleme si cu aerisirile de sub bara spate!nu are voie sa se ude asa...eu nu am vazut asa ceva pana acum!
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Cn a dat cu vopsea cauciucata in toata masina . Cam cate kg de vopsea mi'ar trebuii . Fara plafon doar podea portbagaj si poate si usile intr'un strat modest nici gros sa se usuce in 2 sapt nici sa se vada tabla prin vopsea .

Comment

Intentionezi sa dai cu asa ceva prin masina?

Comment

Originally posted by gabonz View Post
                  Cn a dat cu vopsea cauciucata in toata masina . Cam cate kg de vopsea mi'ar trebuii . Fara plafon doar podea portbagaj si poate si usile intr'un strat modest nici gros sa se usuce in 2 sapt nici sa se vada tabla prin vopsea .
                  O cutie de 3 gk iti ajunge dar in nici un caz sa nu dai pe vremea asta , plus ca dupa ce dai vopseaua si se usuca sa pui ceva intre ea si mocheta altfel vara se va inmuia si se va lipii cu mocheta .

Sfatul meu este sa te mai gandesti cu aplicarea vopselei , mai bine pasla, fonomin, aluband
                  sigpic

Comment

Ma gandeam in felul urmator . In portbagaj si podea sa dau cu vopsea si sa pun fononim peste . Iar cu restul de vopsea daca mai ramane sa dau pe usi . La fononim 10mp2 imi ajung pe ce am eu nevoie ?

Comment

Ca sa obtii ceea ce doresti, in functie de calitatea vopselei, trebuie sa aplici mai multe straturi. In toate cazurile acea vopsea, datorita compozitiei va ramane ca o pelicula relativ moale, de aici multe inconveniente (basca mirosul care va dainui mult timp); se preteaza mai bine la exterior. Acelasi sfat ca si colegul @felix.m; poate te mai gandesti.
                      Da, cam 10mp de fonomin sunt necesari pentru o acoperire totala(podea, usi, portbagaj)

Comment

ma intereseaza cum faci la usi si cam cat sunt costurile?

Comment

Salut ! am si eu o intrebare..
                          A dat cineva cu vopsea cauciucata sub aripi ? "adica deasupra rotii" vreau sa dau si eu un strat de vopsea cauciucata pentru prevenirea ruginei sau a alto neplaceri! Multumesc.
                          CL 93 TAV

Comment

Cam scump aluband-ul...

Vreo sursa mai ieftina se poate?
                            Last edited by mariannn; 24 August 2013, 18:48. Reason: Automerged Doublepost
                            Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

eu am vopsit pasajele rotilor spate ,am avut rugina la aripa dreapta,am incercat sa o stopez,cineva intreba unde sa puna antifon pe usi,eu am pus acel fononim pe fetele de usi lipit cu prenandez,e ok

Comment

ce suprafata are podeaua Loganului?
                                adica cei care au pus aluband/fonomin, ce suprafata a avut si cat i-a ramas dupa aplicarea in masina?
                                intreb ca vreau sa ma apus serios de treaba si nu am idee cat material sa cumpar...
                                Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google