Izolare Fonica Pentru Podea Si Portbagaj.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cam 5mp.
    Daca pui fonomin si are 2m latime, iti trebuie ~2.5m lungime, sa acoperi si rezervorul; eu am pus bucata intreaga, din care am scos straifurile ce erau in plus.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

vreau sa cumpar silentcoat, alubandul e scump si nici nu e asa gros cum ar trebui...
      cati metri patrati sa cumpar?
      Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

poti gasi alternative, gen 2.6mm la 140lei mp http://www.germanelectronics.ro/conr...cts&pid=854676
        sau profesional 3mm la 60lei mp http://www.details.ro/shop/product.php?id_product=69

aluband-ul este scump? glumesti? rola are 10m lungime si se gaseste pe mai multe latimi
        Am primit o oferta de la DenBraven:
        Daca doriti sa achizitionati de la noi din depozit pretul este fara discount.
        Daca contactati agentul, el va poate da un discount de 10 %.
        Pretul pt Alu Band 15cm = 11.26 euro pret lista, 1.5mp
        Pretul pt Alu Band 20cm = 17.45 euro pret lista, 2mp

silentcoat este din gama profesionala si este scump, peste 100lei 1mp

ca idee, nu fi putoare si intreba lumea cati mp intra in podul pedalier, ia o ruleta si masoara, este simplu. daca iei mai mult, nu e problema, ai unde sa-l pui.
        Last edited by crististreulea; 2 September 2013, 15:37.
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
          aluband-ul este scump? glumesti? rola are 10m lungime si se gaseste pe mai multe latimi
          Am primit o oferta de la DenBraven:
          mda, am luat legatura cu agenta din zona mea, mi-a retezat avantul ca nu livreaza decat cantitati mari, o rola doua nu se complica si m-a trimis catre dedeman, unde rola de 15cm latime costa 98 lei, 20cm latime costa 122lei.

ca idee, nu fi putoare si intreba lumea cati mp intra in podul pedalier, ia o ruleta si masoara, este simplu. daca iei mai mult, nu e problema, ai unde sa-l pui.
          nu e vorba de asta, faza e ca voiam o suprafata exacta, asa orientativa imi dau seama ca e mai mare podeaua ca are cute, forme...

oricum, tind catre Blocktec, dar au doar 70 care are 3,5mm grosime si 7kg/mp...
          Last edited by mariannn; 3 September 2013, 14:03.

Comment

exacta sau orientativa? fi hotarat
            pai ala este pretul corect pentru aluband, aproximativ 60lei pe metrul patrat.
            daca vrei sa pui pe podul pedalier, iti recomand sa achizitionezi asta http://www.details.ro/shop/product.php?id_product=69
            varianta de 7.38mp. iti ajunge pe tot podul pedalier, pe usi, plafon si foarte posibil si tot portbagajul.
            din punct de vedere cost/calitate/cantitate, este ideal. cand mi-am antifonat eu masina nu stiam de aceasta solutie
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

iti recomand
              Eu sunt acel Marian care Vineri am vorbit 47 minute la telefon...
              mi-ai recomandat deja:P acel Blocktec, ca s-o fac nava spatiala
              pana la urma sunt decis cam 85% sa cumpar Blocktec...sa vad cand ajung pe la ei(Pache Protopopescu), sa vad produsul in sine.
              restul de 15% sunt pentru optimizarea antifonarii(adica sa nu aplic folie insonorizanta pe unde e inutila...pe unde e inutila?)
              grosimea Blocktec-ului este de
              3.5mm, si are vreo 7mp, arhisuficienti pentru un logan complet(podea+portbagaj+plafon+peretefoc+usi)
              chiar daca pare scump, Blocktecul este suficient pentru TOATA masina(asta dupa calculele mele...), ori sa cumpar mai multe role de aluband/Silentcoat costa mai mult.
              sa vad cand am timp sa trec pe la ei, sa palpez produsul(poate obtin o mostra).

Comment

'tuti basca ta, si ma mai lasi sa scriu de nebun, sa caut mailuri, link-uri )
                inutil e sa pui in locurile pe unde crezi ca nu trece sunetul sau nu vibreaza tabla. deci pui peste tot pe unde prinzi

Comment

silentcoat este din gama profesionala si este scump, peste 100lei 1mp
                  Au scazut simtitor preturile la Silent Coat si STP...
                  Daca dai un search pe google la prima vedere a preturilor ai perfecta dreptate dar daca suni pentru o comanda ferma s-ar putea sa ai o surpriza, destul de placuta!
                  Am un prieten care a cumparat de la firma "x" (daca nu contravine regulamentului o sa dau si numele firmei) care a prins o oferta de 5 mp de STP (care este net superior Silent Coat-ului) la "fabuloasa" suma de 380 ron!
                  Ei oricum isi permit sa faca astfel de discount-uri pentru ca materialul acesta pleaca din mama Rusie la mediocrul pret de 240 ron pe 4m2...
                  In conditiile astea Alubandul, cel putin la mine in oras care costa 65 ron m2, deja nu isi mai are rostul de material "ieftin" si "bun" care sa fim sinceri este un compromis destul de slab calitativ, comparativ cu Dynamat, STP etc...
                  Ca si idee, sa ajungi la performantele a 2 mm de STP trebuie sa pui 2-3 straturi de Aluband si deja se iese destul de mult in pierdere, atat ca bani cat si ca eficienta, cu Aluband!

Comment

sa nu mai spunem si de faptul ca la cald alubandul incepe sa se scurga....pute...e mai greu, etc.

Comment

Credeti ca este vreo problema daca imi antifonez masina cu Silent Coat pe vreme deasta? Multumesc.

Comment

Cat timp il incalzesti in prealabil cu un feon industrial si il presezi bine nu e nici o problema...

Comment

Da . Este o problema . Daca ai un garaj , sau un spatiu incalzit atunci nu este problema . Daca nu , acel silent coate trebuie aplicat cat mai uniform . si dat cu o rola peste el sa prinda 100 % . Este indicat sa faci aceasta operatiune pe timp de vara , deoparece este mai uscat afara si este cald , acel adeziv de pe silent coat/ aluband se incalzeste si se aplica mult mai usor . Faci cum consideri . Mai stiu pe cineva care a pus prin luna august , si prin decembrie s-a trezit cu niste fasii ca erau lipite pe geam , si bloca geamul la ridicare . Tremura in masina de frig si intra zapada inauntru . Si el a antifonat portierele si podeaua intr-un garaj neincalzit .
                          sigpic

Comment

pai si ce mama saraciei sa fac? ca nu mai am chef sa stau cu Loganul asa...m-am saturat de el

Comment

am achizitionat acum vreo 2saptamani 7-8mp de bituband si 15mp de fonomin. intentionez ca zilele astea sa le pun pe masina si ma gandeam sa lipesc bitubandul pe tabla, iar peste el sa prind pasla cu prenandez.
                              Ce ziceti, e ok cu prenandez sau ma indrumati catre altceva?
                              Vreau sa fac portbagajul, podeaua, , plafonul, zona boxelor din spate. Usile deja sunt imbracate in bituband, iar pasla e doar atarnata pe fata de usa, inca nu am lipit-o.
                              Last edited by vishuveve; 14 September 2013, 18:03.

Comment

credeti ca ajung astea 10 de bucati de 45x80 cm ca sa anitfonez portbagajul si ceva din masina?
                                NVX SDBP40 40 ft Bulk Pack Sound Deadening - 90mil 2.3mm THICK • 40 Square Feet of Sound Damping Material Sound Deadening - Ten 18" x 32" Pieces • Eliminates Road Noise • 2.3mm 90.55mil thick for better performance • Quiets Vibrations • Stops Rattles • Increases SPL • Reduces Heat • Simple To Install • Easy To Form Aluminum • Four Step Peel and Stick Installation • Ten 18" x 32" Pieces
                                Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                                Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google