as vrea sa te ajut,dar nu am idee,nu ai mufe la instalatie??o instalatie aftermarket costa 50 lei nu te obosi sa cauti alte combinatii,aceasta are doar inversate ceva fire sau nu
Cum Sa Montezi Instalatia Oglinzi Electrice Daca Nu Este Din Dotare,inclusiv Joystick
Collapse
X
-
la joystick as zice ca e comuna fara doar si poate are aceeasi forma si reno-ul la joystick si ma indoiesc sa aiba alta mufa
la oglinzi e alta treaba
mufele de la butoane la geamuri iar is comune cu reno eventual la panoul de sigurante
astea valabile de la megane 2000- 2001 sau symbol pana sa apara facelift
Comment
-
daca te uiti pe spatele sticlei unei sau altei oglinzi vei vedea daca au sau nu degivrare,trebuia sa aiba doua fire negre cu papuci prinse de oglinda in sine,sticla se desface punind pe o surubelnita o cirpa si fortind sticla dinspre exterior spre interior,atunci te vei lamuri si cu degivrareasigpic
Comment
-
nu am desfacut sticla ,dar cind ajung acasa o sa o desfac sa vad care-i treaba ,dar sincer safiu am o vaga banuiala ca este putin teapa ,nu-mi aduc aminte sa fi vazut mai mult de 1 fir negru care sa iasa din oglinda,din carcasa adica;are 5 fire dintre care 1 singur negru.
Comment
-
am oglinzi,am mufe si papuci,imi puteti recomanda pe cineva care sa faca cablajul si sa-mi monteze tot pe masina?Nu de alta dar e posibil sa-mi prind urechile daca ma apuc eu de treaba si dintr-o mare consideratie pentru aspectul meu as prefera sa execute aceasta lucrare cineva care se pricepe sau care a mai facut ,electricianul meu a zis ca-l depaseste lucrarea.Exista varianta in care eu sa fiu atit de bou incit sa am cablajul din usi sau pina in tabloul de sigurante,si sa nu stiu?Mentionez ca am varianta Preference.
Comment
Comment