Originally posted by poli
View Post
Cum Sa Montezi Modul Ridicare 4 Sau Doua Geamuri La Logan
Collapse
X
-
De fapt are limitare pentru curentul consumat. Cand valoarea curentului cerut de motor (intensitatea) ajunge la o anumita valoare (usor reglabila la majoritatea modulelor) atunci stie sa opreasca ridicarea geamului.
Interesant este ca din fabrica loganul nu are asa ceva, decat cei care au butonul cu impuls. La butoanele clasice daca tii in continuare apasat, motorul geamului este alimentat si se forteaza inutil. (nu are protectie...)
Comment
-
Mai exact modulul masoara curentul ce trece prin motor. In momentul cand ajunge la capat de cursa si se blocheaza, curentul creste si modulul stie sa se opreasca. Tocmai de aceea se opreste si daca bagi mana (la mine te strange destul de bine, dar se opreste), insa se opreste si daca ai gheata pe geam si se inchide greu, dar se presupune ca iarna nu circuli cu ele deschise.
Comment
-
Am si eu un modul si nu este ca cele de care se vorbeste pe aici. Este un Eaglemaster mf 400, si nu prea stiu sa-l montez. Ma poate ajuta cineva? Nu prea stiu unde se leaga cele 3 fire de sus (albastru negru si rosu). Si inca ceva firele de la geamurile 3 si 4 trebuie legate intre ele sau se lasa asa?Attached Files
Comment
Comment