If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cum Sa Montezi Modul Ridicare 4 Sau Doua Geamuri La Logan
Salut am achizitionat un modul cu ridicare 2 geamuri se numeste : MAG: am legat: rosu la B3,negru la A1 si galben la B2 ,iar albastru cu verde la pinul 5 la un buton si celelalte fire la la celalalt buton la pinul 5 .Problema este ca atunci cind inchid masina din telecomanda nu se ridica geamurile deschise deci nu se intimpla nimic . Daca firul galben il pun la masa masinii se ridica geamurile. Uitati schema la modul poate nu am legat-o eu bine
Salut am achizitionat un modul cu ridicare 2 geamuri se numeste : MAG: am legat: rosu la B3,negru la A1 si galben la B2 ,iar albastru cu verde la pinul 5 la un buton si celelalte fire la la celalalt buton la pinul 5 .Problema este ca atunci cind inchid masina din telecomanda nu se ridica geamurile deschise deci nu se intimpla nimic . Daca firul galben il pun la masa masinii se ridica geamurile. Uitati schema la modul poate nu am legat-o eu bine
Nu ai legat bine firul galben. La B2 UCH ai + si tie la firul galben iti trebuie -. Ai alarma?
I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Ao inteles bine. merge si fara doar ca firului galben din schema ii trebuie - si la uch la B2 in mometul cand inchizi usa este +. pune un releu si rezolvi problema.
I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Ao inteles bine. merge si fara doar ca firului galben din schema ii trebuie - si la uch la B2 in mometul cand inchizi usa este +. pune un releu si rezolvi problema.
pai pun releu dar unde il pun? imi poti da mai multe detalii daca stii?
Va salut,
In atasament am pozat un modul care a venit "la pachet" cu o alarma NoName (cumparata din Metro/Selgros/Carrefour/Cora) montata pe un Daewoo Cielo. Nu-mi aduc aminte ce reprezenta modulul (fie inchiderea geamurilor, fie inchiderea centralizata), cert este ca n-a fost montata impreuna cu alarma pe Cielo si ... mi-a ramas.
Modulul are mufa iesire cu 6 pini(+2 nefolositi, 1 comun cu 3 si 2 cu 4 de la stg->dr)), 2 relee tyco China T7S V5E6-12-WG, 7 rezistente (maro-negru-oranj-auriu-> 10 KΩ ± 5 %), 2 condensatori-10microfarati 35V, 2 tranzistori C945-G528, 3 diode(L70-4007 descifrez). Pe el sta inscriptionat CCG 2003.11.25 si PK03. Credeti-ma c-am google-ait in ideea ca obtin raspunsul si singur dar ... nimic concludent.
Ma gandeam ca unii dintre dvs. care aveti ochiul format si experienta l-ati "citi" in 2 minute.
Eu am geamuri electrice doar pe fata, la un MCV 1.5dCi, fabr. 2007, vreau sa-mi iau modulul pt geamuri cu impuls si mi-ar fi de real folos sa stiu ca pot sau nu adapta modul pe care pastrez de ceva ani buni pt ridicarea celor doua usi la armarea din cheie (nu am alarma instalata).
Scheme am gasit citind pe forum si acest thread.
Multumesc anticipat.
Va salut , intentionez sa imi cumpar un modul de ridicare pentru 4 geamuri. Intrebarea este : acest modul imi ofera posibilitatea deschiderii geamurilor din telecomanda ? Va multumesc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment