Cum sa modifici scaunul soferului sa fie mai confortabil

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum sa modifici scaunul soferului sa fie mai confortabil

Aceleasi probleme cu scaunul le am si eu (dureri, amorteli etc.). Inainte de a cauta un alt scaun, cred ca o sa incerc ( la primavara ) sa modific buretele de la sezut : vreu sa-i mareresc unghiul de si sa remodelez marginile pentru sustinerea laterala. Pana atunci am timp sa reflectez la materialele folosite si la metode. Sugestii , idei !?

Azi am reusit in final sa modific "ceva" la scaunul soferului. Am demontat scaunul si am scos tapiteria numai dupa sezut. Cea mai simpla metoda mi s-a parut a fi aceea de a stramba/ indoi in sus cele doua segmente de fier indicate in prima poza. Pentru sustinerea laterala am avut la dispozitie niste bucati de izolatie de contructii, pe care le-am prins de cadul scaunului. Acum mai aduce si el a scaun auto ( ma refer la pozitia in scaun).
    Attached Files
    Last edited by crististreulea; 14 June 2011, 11:07.

dupa modificarea aia la scun cu indoitu suportului si buretul acela pe lateral , spune este mai comod , pentru ca pe prafu asta e cea mai ieftina investitie in confort

Comment

Da S-a imbunatatit pozitia de sezut

Comment

de fapt nu cred ca pozitia piciorului e problema, mai degraba faptul ca nu-l misti deloc, in special la un drum lung.
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Ingenioasa ideea ta.
          Eu ma gandeam sa scobesc in buretele ala. Un prieten al meu are un aparat cu care face diverse porcarii din polistiren, 3D; router parca ii spune.
          Am sa incerc intr-un week-end si va dau de veste.

Comment

Trebuie sa va marturisesc ca tutorialul lui crististreulea pt incalzirea in scaune m-a inspirat.

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
              de fapt nu cred ca pozitia piciorului e problema, mai degraba faptul ca nu-l misti deloc, in special la un drum lung.
              pozitia piciorului care trebuie tinut un pic incordat pe acceleratie este problema.
              la masinile straine pozitia este astfel gandita incat sa tii piciorul pe acceleratie complet relaxat.

pozitia sezutului este un pas inainte. ceva idei pentru coborarea scaunului ?

Comment

Ce sa spun....interesanta idee, dar nu stiu cum se face, ca ,.....poate din cauza ca sunt eu mai suplu, scaunul, a capat o forma usoara dupa spatele meu.....probabil s-a tocit mai mult mijlocul, si a ramas extremitatile mai in evidenta, pt ca eu nu am problema la condus, nici macar pe distante lungi.....cat despre pozitia piciorului drept....cine a zis de incordare?...el trebuie sa stea relaxat, sprijinit in calcai......un unghi de 11o grade, fata de axa podelei.
                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

sau poti adauga burete(mai dur),lipit cu prenandez,apoi modelat cu cuterul cat de cat,sa capete o forma,apoi finisat cu smirgher mai aspru,o sa iasa o minunatie
                  buna ideea ta $ok
                  sigpic
                  Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                  pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

alte scaune atzi incercat careva ? de pe ceva straineze ? se pot adapta ?

Comment

Problema scaunului la Logan este pozitia inalta, asta la scaunele fara reglaj pe inaltime.
                      Am mers cu unul cu reglaj pe inaltime si ...reglat corespunzator stai foarte bine il el.

Pe la dezmembrari se vand scaune cu reglaj pe inaltime
                      cu 150 lei bucata si arata chiar bine.

alessandro - pozitia sezutului este un pas inainte. ceva idei pentru coborarea scaunului ? => flexul
                      real power..... diesel power by

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google