Tutorial schimbat lumini consola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by crististreulea View Post
    becul este lipit, doar daca dai jos toata placa si e putin cam greu.
    sau te lipesti cu noul bec de vechile fire
    stiu de unde sa ma leg. nu stiam daca se scoate placa,ca am tras de ea si nu vrea. dar o sa ma descurc.
    P.S. datorita tutorialului tau acum am si eu o consola mai frumoasa.
    Multumesc
    Attached Files
    Last edited by gaboneygg; 19 November 2012, 18:23.

Comment

salut! ma bate gandul sa schimb si eu luminile la bord si consola. felicitari pentru tutorial cristi, chiar ne faci viata mai usoara. acum o intrebare? la cd player se merita sa ii schimbi becurile, sau mai bine ma orientez spre unul nou asa cum vrea eu. ms

Comment

poti s ale schimbi. daca ratezi ceva, oricum erai deja pregatit sa cumperi altul
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by gaboneygg View Post
          stie cineva cum se scoate becul la butonul cu impuls (geamuri) ?
          Se schimba usor, fara sa dai placa jos ( care se da foarte greu ) ..trebuie doar multa atentie si rabdare, o ungiera, o penseta si un ciocan de lipit cu varf subtire..si un led de 3mm. daca te intereseaza, iti dau detalii pe PM

Comment

Daca e primul model de cd-player ledurile trebuie lipite invers!
            O sa caut ceva poze de cand l-am facut pe al meu sa va arat ce si cum . La cel cu fata detasabila ledurile sunt mai mici si mai usor de aplicat!
            Toate Bune !
            Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

Corect, la Blaupunkt ai nevoie de leduri SMD tip 0805.
              Se pot pune si smd tip 3528, dar trebuie sa ajustezi putin pasticul transparent care le acopera.

La primele modele de cd-player (Philips, fara mp3) se folosesc leduri smd tip 3528, intra vreo 23 de leduri, din care 8 buc la afisaj sunt cu pinii intorsi invers si sunt montate in spatele placii si lumineaza prin orificii practicate in circuit. Ciudat, ia in calcul cateva leduri in plus pentru ca ai toate sansele sa rupi pinii cand ii intorci.
              GL-22-TOF

Comment

pai nu trebuie intoarse "piciorusele" ledurilor pentru ca mai mult de jumatate se vor rupe, pur si simplu ledul montat cu "lumina in gaura" si ridicat cositorul pe laterale pana ajunge la piciorul de metal al ledului sau se pot improviza niste scoabe din piciorusele unor rezistori !
                Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

salut. am pus smd-uri la display rosii si nu merg. cine imi poate spune de ce nu merg. ms mult

Comment

Sau ai pus invers ledurile sau ai ars ledurile.
                    I HAVE A !sigpic
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

nu le-am pus invers le-am pus cu partea tesita spre(K) si tot nu merg. si ca acele sa fie rosii trebuie sa pun un led suplimentar?ms
                      Last edited by micutubogdan; 29 November 2012, 14:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

La smd-urile rosii din gama low cost marcajul catodului este exact invers . da jos un led si alimenteaza-l de la niste baterii de 3V. Asa afli sigur si polaritatea.
                        GL-22-TOF

Comment

De aceea am zis ca poate le-a pus invers.
                          I HAVE A !sigpic
                          fara linkuri externe in semnatura

Comment

nu era mai simplu cu un aparat de masura ?

Comment

Pentru butoanele din consola centrala si geamuri spate puteti sa folositi si metoda din pozele de mai jos

Mai multe informatii gasiti daca dati un search pe google cu textul: KIT Leduri Butoane Consola Logan
                              Attached Files

Comment

Ghidandu'ma dupa acest tutorial am facut si eu operatia asta, multumesc Cristi, si celorlalti colegi, urmeaza bordul.
                                ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google