If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am gasit aici pe forum module de 3 leduri pentru pedalier...daca nu ma insel avea userul turturel.Incearca la el poate te poate ajuta el.
Eu unul sunt foarte multumit cum lumineaza.Am si in fata si in spate.
despre asa ceva este vorba , se gasesc la orice magazin de electronice ( alimentarea se face la 12 V, nu mai ai nevoie de rezistente ) atasate sub bord nici nu le vezi .
Eu am gasit aici pe forum module de 3 leduri pentru pedalier...daca nu ma insel avea userul turturel.Incearca la el poate te poate ajuta el.
Eu unul sunt foarte multumit cum lumineaza.Am si in fata si in spate.
Recomand si eu de la turturel.
Asa am si eu pe fata si pe spate si sunt foarte multumit.
@gabiborcila - Multumesc pentru fotografiile atasate ! Eu am fost la magazinul de electronice si tanti de acolo mi-a aratat cu totul altceva desi eu am cerut LED-uri SMD! (dar poate sunt mai multe modele)
Spuneti-mi ce sa cer de la magazinul de electronice si cam la ce pret ajunge un modul de 3 led-uri? Multumesc
Asa am cerut ) dar doamna aia de acolo nu avea nici o treaba cu electronica (nu ca eu as avea ) si mi-a aratat mai multe led-uri si module dar numai de asta nu! A zis sa revin saptamana viitoare cand vine o noua comanda de piese si e si sefu ei care se pricepece si sa il intreb pe el!
Modelul acesta de modul,este mai subtire si disperseaza lumina mai uniform.In varianta de alb rece sau cald se poate folosii cu foarte mult succes la plafoniere,iluminare porbagaj sau numar.
Pe la stalpul A trece un manson cu 3 fire. Unul este +12V permanent (rosu), unul este masa permanenta (cred ca negru) si celalalt este masa data de UCH pentru aprindere la usa deschisa (cel alb).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment