Gata baieti,am inteles eu sunt doar mecanic,nu ma pricep mai deloc la partea electrica.Va multumesc.
Montaj Lumină Pedalier
Collapse
X
-
Iesirile pentru astfel de aplicatii sunt pe releu;uch-ul doar comanda aceste relee.Depinde de curentul suportat de releu( identifica-l si afli parametri) si puterea totala a ledurilor.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
A gasit cineva ce se potriveste exact in locul marcat?Attached Files
Comment
-
n-ai ce sa-i faci acolo ... ala e singurul modul care o sa se vada
Comment
-
-
Originally posted by dorupopa2006 View Postpai vreau sa trag de la plafoniera,sa se aprinda o data cu ea nu am aparat si nu stiu sa masor vroiam doar sa vad daca si a mai pus cineva 4 benzi si a avut probleme,ca nu vreau sa fac alte prostii.
Sugerez sa va uitati pe ebay dupa benzi sau module cu leduri, veti fi surprinsi cat de ieftine sunt
Comment
-
uite aici iluminare pedalier cu cate un neon in fiecate parte si buton separat cu fir plus de la baterie
nu deranjeaza,nu consuma mult, sunt mascate sub bord si ai o iluminare uniforma(nu se compara cu benzi de LED)
toata investitia undeva pe la 40lei....si merita
Comment
-
-
eu am montat o banda de leduri de 25 cm sub consola de la climatizare si am legat'o pe pozitie si iam facut buton ca sa o pot aprinde si stinge cand vreau... oricum voi mai pune si la pedalier si prin spate..cred ca nu ar afecta cu nimic pozitia..Attached FilesMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
mdap e si asta o varianta, dar dupa cum vad in poza e cam puternica lumina si cred ca e deranjant(cel putin py ochii mei ..) dar e ok mult mai ok fata de 2 plafoniere de dacie
si in cele doua plafoniere de dacie se pot pune Led-uri de 25mm parca si se vede diferenta, ca sa nu mai zic ca se putea pune sub bord(daca chiar sa insistat pe acest model de lampa)
Comment
-
este deranjanta pentru cei din spate in special pentru cel care sta pe mijloc..in rest pe mine nu prea ma deranjeaza..singurul moment in care ma deranjeaza este cand dau in spate ca se reflecta in geamul din dreapta si nu mai vad in oglinda dar o opresc si no problem
lampile alea mergeau puse sub usa sa bata in jos cand deschidea usa era mult mai ok...Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
-
pozele astea 2 sunt fara blitz pe mod normal,aceea era pe modul de noapteMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
sigpic
Comment
Comment