mutumesc de informatii, voi reveni cu poze odata cu terminarea lucrarii.
Montaj Lumină Pedalier
Collapse
X
-
Mai greu, dar am gasit benzi cu leduri alb cald. Au o lumina mai placuta -dupa mine- fata de astea reci.
Le-am legat tot la plafoniera, dar separat, fiecare pe cate unul din spoturile de lectura. Asa ca se pot aprinde separat.
Iar consola e iluminata 'ambiental' de doua leduri potocalii 'ultrabright' de 3mm cu soclu, infipte direct in tapiteria plafonului.
A doua plafoniera are ledurile ambientale incorporate.
Bonus, plafonierele au primit un tuning.
Comment
-
2012, poti sa pui o poza facuta pe lumina ca sa se vada unde si cum ai pus ledurile ambientale pentru consola?
si cam asa a iesit la mine cu cate o banda de 6 SMD pentru fiecare parte:Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
Am pus si eu lumini la pedale si la passager,dar...nu sunt foarte utile,este adevarat ca vezui nopatea unde pui piciorul,dar si daca nu aveam...tot bine il punem
Comment
-
Originally posted by mihai.85 View Post2012, poti sa pui o poza facuta pe lumina ca sa se vada unde si cum ai pus ledurile ambientale pentru consola?
Important e sa urmaresti unghiul plafonului, ca sa bata acolo unde vrei, sa eviti interferenta cu oglinda, si sa nu fie vizibile de la nivelul ochiului soferului (obligatoriu trebuie socluri).
Originally posted by X@by View PostEu as zice ca sunt galbene.
Comment
-
Eu nu cred ca e tiganie,numa` ca nu inteleg,daca nu ne este util,de ce sa facem,eu unul pe masina pun doar ce imi este util,dar fiecare cum ii place.Stima
Comment
-
Recunosc, n-am fost original. Chestia aia cu leduri portocalii se cheama lumina ambientala si exista pe multe masini, inclusiv pe Renault (atat cat mai e Renault masina...).
Un exemplu:
Sau dintr-un tutorial
Toate masinile pe care am vazut genul asta de lumina nu au componente colorate pe bord. Pentru mine abia aia e tiganie (inclusiv consola rosie pusa pe Sandero din fabrica).
Comment
-
Led-ul din buton il aprinzi cu cele doua picioruse mici.
edit: ce ciudat suna )Last edited by PrietenCuTine; 6 June 2013, 18:21.sigpic
Comment
-
era frumos un singur led,dar incastrat in oglinda centrala si pus pe pozitie cum este la opel..dar de intensitate foarte mica ca sa nu iti rupa retina..eu unu asa voi faceMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment