daca e benzinar nu se salveaza altundeva km decat in bord.Daca e diesel se salveaza si in ECU ...
Scurt Tutorial Ddt2000
Collapse
X
-
Ontrbare mai am
Cine ma ajuta si pe mine sa rescriu km masinii?
Am cumparat un tablou de bord cu cb,si are mai putin fata de al meu cu 20000 km.Cine face treaba asta demonteaza tabloul de bord sau lucreaza cu mufa din ttorpedou.Intreb ca sa stiu sa nu mai montez plasticurile de la bord
Rog respectuos un raspuns
Comment
-
Originally posted by denisbossu View PostOntrbare mai am
Edit; Net-ul e plin de amatori de chilipiruri.Last edited by IancuMIC; 26 January 2013, 15:23.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by denisbossu View PostOntrbare mai am
Am cumparat un tablou de bord cu cb,si are mai putin fata de al meu cu 20000 km.Cine face treaba asta demonteaza tabloul de bord sau lucreaza cu mufa din ttorpedou.Intreb ca sa stiu sa nu mai montez plasticurile de la bord
Rog respectuos un raspuns
@IancuMic- posteaza, te rog un extras din legea care interzice ajustarea numarului de KM.Last edited by Fane; 26 January 2013, 16:35.
Comment
-
Ai inteles destul de bine ce am vrut sa spun, pentru ca am fost destul de clar. sa vinzi o masina cu km. masluiti se incadreaza la inselatorie. Ajustare? In ce scop? Mergi la "Dacia" si cere "ajustarea" kilometrajului, sa vezi cat e de legal.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Repet, posteaza o frantura din legea aia. La Dacia (reprezentanta) nu se pot modifica KM nici in sus, nici in jos, pentru ca in inventarul lor de scule si dispozitive nu exista nimic din ce ar putea face operatiunea.Last edited by Fane; 26 January 2013, 16:35.
Comment
-
Ti-l fac eu, platesti doar curierul, iti pun un nr de telefon pe privat.
Comment
Comment