Si eu sunt interesat de tutotriale.
Scurt Tutorial Ddt2000
Collapse
X
-
In filmulet sunt pasii ce trebuie urmati pentru activarea inchiderii automate a usilor la 30 km/h. Mai trebuie tras un fir de la pinul 22, mufa neagra bord la pinul A6 mufa EHI UCH.
Attached Files
Comment
-
Originally posted by critix View Post@nico2001, contacteaza-ma pe ym: campean_cristian. Nu pot sa iti trimit PM.sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Imi poate spune cineva daca este compatbil cablul (interfata) 409.1KKL cu loganul din 2006 si cu DDT2000?
Ca si padurarud, revin cu rugamintea unui link valid de download pt DDT2000. Multumiri!
@mircea97 GMB : Dupa instalarea DDT2000 se suprascrie in C://DDT2000data o baza de date. Da-mi PM si o ai!
Aici e sursa acestui tutorial:
Are un singur dezavantaj, nu si deschide usile la oprirea pe loc sau la oprirea motorului. Chiar si asa o consider foarte utila, nu risti s...
Multumiri acestui mare om Cristi Streulea pentru tot ce face pentru noi, posesorii de rand ai masinii nationale!
E compatibila interfata respectiva si chiar merge. Am rezolvat, mi se inchid si mie usile la 30Km/h! Softurile se instaleaza intr-o anumita ordine si mai trebuia apasata bulina verde de activare comunicatie in DDT2000. Si la loganul meu din iunie 2006, versiunea ambition, cablarea era realizata din fabrica. Petre
Activarea functiei de semnalizare acustica la viteza excesiva (e o val. fixa de 120Km/h) se face din Configuration UCH, acolo unde in tutorial s-au activat functiile de autorizare inchidere la rulare si activarea/dezactivarea functiei CAR de catre client. E a patra functie de jos in sus si se numeste "Autorization fonction alarme survitesse" care din fabrica e non. Colegul nostru de forum Cristi Streulea preciza ca aceasta functie daca e activata face ca la fiecare km parcurs cu viteza mai mare de 120Km/h sa piuie buzzerul din dotare (care suna la semnalizare) timp de cca 10s.
Se mai poate modifica temporizarea degivrarii lunetei (plus oglinzi, cei care au), care din fabrica e de 12 min si 16 sec. Consider ca un timp la jumatate e suficient pentru temperaturi in jur de 0 grade Celsius. Din ecranul DDT unde se seteaza in tutorial viteza la care sa se inchida usile, in dreapta aveti parametrul "duree degivraje".
Comment
-
Diagnoza cu DDT2000 a motorului/injectiei si verificare AC
Alta functie a utilizarii DDT pentru noi, cei neinitiati, ar fi ca din calculatorul de injectie, ecranul Session, sa-i dam un start diagnostic session, varianta after After-Sales. De asemenea, putem vedea ce presiune mai baga compresorul de AC si astfel putem sti ca e necesar sau nu sa reumplem instalatia cu freon. Presiunea min trebuie sa fie 10 bari, cea maxima 18 bari, functie de cantitatea de freon din instalatie.Attached Files
Comment
-
cine poate sa ma ajute?
cand vreau sa schimb parametrii in uch
de exemplu inchiderea usilor la depasirea
unei anumite viteze imi apare in stanga jos
,,ecu not initialize,unable to play scenario,,
ce trebue sa fac?Attached FilesLast edited by NT16MIC; 14 October 2011, 19:37.
Comment
Comment