multe, in functie de masina si modulul pe care se intra.
Scurt Tutorial Ddt2000
Collapse
X
-
care are idee de ce nu ma lasa sa selectez nici un port pentru interfata si imi apare mesajul din poza....Attached Files
Comment
-
windows 7 sp1 64 biti ....IE 11 .... cred ca de aici aparea problema ( de la internet explorer) .... oricum am rezolvat problema intr-un fel .. instaland programul in xp mode multumesc de raspuns
partea mai nasoala e ca am erori pe injectie cea ce inseamna ca se anunta vremuri grele )) injectoare si sa mai vad ce....
Fuel Pressure Regulator 1 Performance
Turbocharger/superchager Boost Sensor "A" Circuit/Open
Glow Plug/Heater Circuit "A"
Fuel Trim
numai bine
Comment
-
salutare
am o interfata vag com 409.1. am folosit vcds pe ea si functioneaza corect. din cate am inteles de lacolegii de pe forum, functioneaza si cu ddt 2000. ma intereseza daca pot face cu acest soft si cu interfata mea o scanare la un logan de 1.4 din 2006. daca da, ma poate ajuta cineva cu softul? sau unde as putea sa il gasesc?
va multumesc pentru intelegere
Comment
-
salutare din nou
imi cer scuze pentru insistenta, dar revin. am incercat astazi sa ma conectez la masina si nu am reusit. am instalat programul, baza de date, dar ori nu e driverul bun, ori nu merge cu interfata mea. greu de crezut ca e toata masina can. daca ma puteti ajuta cu vreun sfat, v-as fi recunoscator
Comment
Comment