Tutorial Montat Telescop Pe Capota Portbagaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu ajunge in luneta ca ai niste tampoane de cauciuc pe bratele de la capota, eventual mai inaltale cu pazla de pus pe picioarele la scaune.
    real power..... diesel power by

Comment

salut baieti....am incercat si eu sa pun un telescop ca cel din video..dar am avut ceva probleme...in video nu se specifica ce diametru are burghiul...si eu am dat cu unul de 3 mm cum se vede si in poze...am dat gaurile si am incercat sa pun suruburile...se pare ca intra foarte greu si am incercat cu bormasina si s-a rupt unul din suruburi....am si cateva intrebari pentru vristi...ai avut ceva probleme cu insurubatul suruburilor?.imi trebuia un burghiul mai mic?...ce as putea sa fac acum?
      Attached Files
      sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

Suruburile cu care a venit telescopul acela,sint pentru lemn.
        Poti sa dai gaura pina in partea cealalta,cumperi niste suruburi de 3 suficient de lungi ca sa treaca prin bratul acela,piulite autoblocante si ai rezolvat problema
        Attached Files
        Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

sau poti incerca cu suruburi auto-forante. eu asa am montat

Comment

Daca suruburile acelea nu se string perfect,in timp apar jocuri si chiar desprinderea telescopului.Eu am patit-o si am trecut pe cele cu piulita autoblocanta.
            Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

ms baieti. am observat ca bratul este gol prin interior si nu imi inspira incredere surubul auto-forant...cred ca o sa aplic metoda lui @Huffy cu surub destul de lung sa iasa in partea cealalta a bratului si cu piulita autoblocanta.
              sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

Salut, astazi am montat si eu un telescop de haion (SH) de 250N (este un pic mai lung dar nu prea am incredere in cele de mobila) plus un alt actuator (in afara de cel de fabrica) la care am conectat tija la cel existent. Am mai detensionat un pic arcurile prin prelungire cu o tija si am tras firul actuatorului montat la UCH in pinul B1 al mufei albe (a doua iesire de comanda pt usi).
                Problema este la activarea functiei (am DDT si cablu) dar nu stiu ce tre sa activez. Daca ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie ii multumesc anticipat si promit ca revin cu poze daca intereseaza pe careva .
                sigpic http://www.loganclub.ro/forum/vand_d....html?p=782991

Comment

eu am o problema cu arcurile pentru ca am montat gaz aftermarket si au pus idiotii tija gresit...ce fel de telescoape recomandati ca sa scap de arcuri? daca pun 2 de 150 e prea mult?

Comment

Eu inca nu am gasit telescoapele care sa inlocuiasca de tot arcurile.
                    Am incercat cu 3 buc de 150N si daca scoteam un arc nici macar nu tinea sus capota... (cele de mobila nu prea se gasesc mai mari de atat).
                    GL-22-TOF

Comment

mi-am luat 2 de 120 si vad eu cum fac cu arcurile multam de raspuns

Comment

salutare.caut si eu un telescop sau doua pt capota portbagaj,dar cele de mobila ca se potrivesc la logan sint scurte pt noul logan,mi se pare ca au 27 cm deschise,iar mie.mi trebuie de 33 maxim 38 cm deshis.daca ma puteti ajuta cu o informatie astept pe laurentiu08gl@yahoo.com

Comment

salutare tuturor, sunt nou pe forum asa ca va rog nu tipati daca gresesc cu ceva pe aici .

laurentiu ai gasit sa pui pe noul logan piston pentru capota portbagaj, ca as vrea sa imi pun si eu si nu stiu exact de care trebuie s-au macar daca se potrivesc cele de mobila
                          merci fain

Comment

pentru noul logan nu sint bune pistoanele pt mobila,sint scurte.nu am gasit ceva bun

Comment

Poate vă este utilă informația aceasta.
                              sigpic

Comment

Am facut deschiderea portbagajului din telecomanda si ridicarea lui cu ajutorul a doua telescoape. Rezultatul e extraordinar, cel putin din punctul meu de vedere. Am facut doua filmulete dar nu reusesc sa le incarc, daca stie cineva cum, sa-mi spuna si mie
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google