Nu ajunge in luneta ca ai niste tampoane de cauciuc pe bratele de la capota, eventual mai inaltale cu pazla de pus pe picioarele la scaune.
Tutorial Montat Telescop Pe Capota Portbagaj
Collapse
X
-
salut baieti....am incercat si eu sa pun un telescop ca cel din video..dar am avut ceva probleme...in video nu se specifica ce diametru are burghiul...si eu am dat cu unul de 3 mm cum se vede si in poze...am dat gaurile si am incercat sa pun suruburile...se pare ca intra foarte greu si am incercat cu bormasina si s-a rupt unul din suruburi....am si cateva intrebari pentru vristi...ai avut ceva probleme cu insurubatul suruburilor?.imi trebuia un burghiul mai mic?...ce as putea sa fac acum?sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Suruburile cu care a venit telescopul acela,sint pentru lemn.
Poti sa dai gaura pina in partea cealalta,cumperi niste suruburi de 3 suficient de lungi ca sa treaca prin bratul acela,piulite autoblocante si ai rezolvat problemaAttached FilesProgramari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
Daca suruburile acelea nu se string perfect,in timp apar jocuri si chiar desprinderea telescopului.Eu am patit-o si am trecut pe cele cu piulita autoblocanta.Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
-
ms baieti. am observat ca bratul este gol prin interior si nu imi inspira incredere surubul auto-forant...cred ca o sa aplic metoda lui @Huffy cu surub destul de lung sa iasa in partea cealalta a bratului si cu piulita autoblocanta.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Salut, astazi am montat si eu un telescop de haion (SH) de 250N (este un pic mai lung dar nu prea am incredere in cele de mobila) plus un alt actuator (in afara de cel de fabrica) la care am conectat tija la cel existent. Am mai detensionat un pic arcurile prin prelungire cu o tija si am tras firul actuatorului montat la UCH in pinul B1 al mufei albe (a doua iesire de comanda pt usi).
Problema este la activarea functiei (am DDT si cablu) dar nu stiu ce tre sa activez. Daca ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie ii multumesc anticipat si promit ca revin cu poze daca intereseaza pe careva .
Comment
-
salutare.caut si eu un telescop sau doua pt capota portbagaj,dar cele de mobila ca se potrivesc la logan sint scurte pt noul logan,mi se pare ca au 27 cm deschise,iar mie.mi trebuie de 33 maxim 38 cm deshis.daca ma puteti ajuta cu o informatie astept pe laurentiu08gl@yahoo.com
Comment
-
Am facut deschiderea portbagajului din telecomanda si ridicarea lui cu ajutorul a doua telescoape. Rezultatul e extraordinar, cel putin din punctul meu de vedere. Am facut doua filmulete dar nu reusesc sa le incarc, daca stie cineva cum, sa-mi spuna si mieAttached Files
Comment
Comment