Tutorial remediat scartait saboti la franare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tutorial remediat scartait saboti la franare

Acum doi ani cand am filmat tutorialul Schimbare ferodouri la Logan fara ABS, acele parti metalice ce se atingeau le-am uns cu putin ulei si a fost relativ ok un an si jumatate. Prea putin dupa standardele mele.
    Adi din Constanta mi-a zis despre o pasta pe baza de cupru de la Dacia Shop, dar am preferat pe cea cu ceramica.
    Asa ca am comandat Pasta Ceramica de pe siteul celor de la Dacia Shop.ro
    Last edited by crististreulea; 15 October 2011, 22:49.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

foarte folositor tutorialul asta, chiar nu stiam cum sa scap de scartaitul ala, insa am uitat sa te intreb
    sigpic

Comment

Felicitari!!foarte util.....dar eu daca am ABS ce trebuie sa am in vedere...sau nu e indicat sa fac eu operatiunea aceasta acasa?

Comment

am scartiitul ala nenorocit de vreun an de zile si eu si cred ca ma pun pe treaba pana nu da zapada

Comment

apropo, nu am pasta din aia momentan, vaselina grafitata e buna, sau mai bine pun ulei?
          sigpic

Comment

Cristyano: n-am vazut nu e nimic diferit la tamburul cu ABS si cel non ABS. e acelasi lucru si la tine.

nicu_rcn: poti pune si ulei de la bunica. atata timp cat isi face treaba, nici o problema
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

super tutorial, multumim cristi, am facut si eu la loganul meu ieri operatiunea, cu acelasi spray pe baza de ceramica si acel 'sunet minunat' cum ii spui tu a disparut.
              http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

am rezolvat si eu scartul ala nemernic
                am pus vaselina ca din binele meu
                Attached Files

Comment

cristi ai fost prin bucuresti ieri te am vazut prin traficc pe la cora lujerului mi a sarit in ochi numaru de la masina imi parea cunoscut

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google