Bun o sa ma apuc si eu de treaba! O sa revin cu poze din timpul lucrarii!
Tutorial montat actuator si modul deschidere capota portbagaj
Collapse
X
-
Salut!
Am urmarit cam tot ce s-a scris despre montat actuator si telescoape pentru portbagaj.
Am si eu de la Dacia veche o instalatie de inchidere centralizata pe care am demontat-o. Are pe langa celelalte 4 actuatoare si un modul de comanda (unitate centrala) pe care as vrea sa stiu cum il pot monta ca sa se deschida portbagajul din cheie. As avea eu o idee dar totusi as vrea sa fiu sigur.
Atasez schema electrica, poate ma ajuta cineva
MultumescAttached FilesTrabant 601 combi -> Dacia 1310 -> Logan 1.4 -> Next?!
Comment
-
eu am deschiderea pe buton de cielo amplasat subtil pe bord , nu merge din cheie ci doar daca apesi butonu . montaju este simplu + permanent luat de la casetofon cu siguranta de 7,5A iar - luat de pe caroserie tot cu siguranta de 7,5 A . am facut montaju dupa ce am uitat ca prostu cheile in portbagaj , noroc ca am avut un geam intredeschis si fortat ca lumea am reusit sa deschid o portiera si astefel sa dau bancheta spate jos recuperand cheile . de draci ce am avut in doua ore am facut montaju .
Comment
-
@Razvy - intrebarea era exclusiv adresata userului florinc_99 care nu foloseste nici un montaj aditional, eu asa am inteles.
Cat despre montajul cu releele vedeti ca parca am pus pe undeva pe forum schema, este luata de din "partea cealalta".
Capota se poate ridica si fara telescoape!Mai este mult pana departe ...sigpic
Comment
-
@razvy nu ma intereseaza sa imi sara portbagajul...cand il deschizi din cheie oricum se deplaseaza cat sa il poti ridica cu mana...am montat astazi actuatorul si am impresia ca nu are destula forta sa impinga parghia aia de acolo...nu prea ai inteles intrebareaTraim intr'o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia!
Comment
Comment