Tutorial demontat butuc cheie usa fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tutorial demontat butuc cheie usa fata

Eram in zona butucului cand am demontat manerul si sistem inchidere usa si am vazut ca e foarte simplu de dat jos si butucul, asa ca s-a lasat cu un tutorial.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

salut super realizat , de altfel toate tutorialele tale sunt tari de tot . dar am o intrebare din cauza unor probleme cu ceva rugina sar putea/sunt nevoit sa schimb capota spate , acel butuc tot asa usor se poate monta de pe ph1 functional la mine pe un eventual ph2 aici ma refer la tot mecanismul de inchidere . ar fi ceva util si pentru cei ce vor sa schimbe capota de ph1 cu cea de ph2+stopurile aferente noi versiuni

Comment

sa, demontarea este identica, aceiasi tabla ca siguranta
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

felicitari pt tutoriale!
        intrebare: care este rolul acestor plastice negre din usi? e vreo problema daca se dau jos?

Comment

O mica mentiune.Daca ai in dotare un cleste spit cu ciocurile mai lungi, poti scoate acea siguranta de la butuc fara sa mai demontezi altceva in afara de capitonaj .Aceeasi operatie se poate realiza si cu o surubelnita mai lunga si putina indeminare.
          Super utile tutorialele.Bravo.
          Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google