Tutorial montat cheder capota fata, mai mult o imbunatatire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tutorial montat cheder capota fata, mai mult o imbunatatire

Aceast cheder este mai mult o imbunatatire decat o modificare iar montajul este foarte simplu.
    Inca un loc unde cei de la Dacia au facut reduceri de costuri. Dar nu este o problema, important e ca se poate monta cu usurinta un chederul de usa de la vechea dacie 1300/1310, si la un pret modest, aproximativ 16-20 lei.
    Last edited by crististreulea; 17 June 2012, 17:18.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Ca de obicei domnul Cristi e pe faza cu un nou tutorial.

Comment

am montat si eu cu aproximativ o luna in urma ce imi place e ca nu mai tremura capota, ca la praf nu prea protejeaza deoarece sunt destule locuri pe unde poate intra!
      sigpic

Comment

He he, il am aproape de 1 an jumatate sub capota, tot pe aici am vazut aceasta imbunatatire.
        Am dat 5 lei pe cheder(de la dezmembrari), si isi face si acum treaba(incalzire mai buna a motorului iarna, eliminare o mica parte din vibratiile capotei).

Nu stiu daca s-a mai cerut treaba asta, dar m-ar interesa montajul butonului+releu pt deschiderea portbagajului din interiorul masinii.

La cat mai multe tutoriale domnule Cristi, pana acum, ce am putut, am facut si eu cu ajutorul tutorialelor (schimbat placute frana,fire de masa pt stopuri, filtru de polen, filtru sub grila capota :d )

Numai bine.
        Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
        My ride

Comment

Si eu am acest cheder montat la Sandel,inca de prin 2009.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google