Tutorial montat senzori de parcare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@pojejena
    Eu am montat acum 2 luni senzori de parcare pe
    Logan Laureate 1,2.Am gaurit bara cu atentie,totusi la o gaura a sarit foarte putin vopseaua pe marginea gaurii,dar nesemnificativ pentru design,deoarece senzorii au un ,,guler" care acopera orice neuniformitate de acest gen.
    Da-i inainte cu curaj.

Apropo de montaj:
    -senzorii pe care i-am montat eu aveau marcajul ,,UP" pe corpul lor.
    -trebuie montati cu acel marcaj deasupra,indiferent cum o sta ,,cozorocul".
    Last edited by Conservatorul; 9 August 2012, 16:49.

Comment

Eu am vazut in unele tutoriale ca se pune banda din aia adeziva galbena de hartie si posibilitatea mai mica sa sara , oricum multumesc pentru raspuns ! O zi buna !
      sigpic
      Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

salut! aveti idee daca se pot vopsi senzorii de parcare, afecteaza sensibilitatea acestora?
        ... restu' e logan

Comment

In nici un caz nu poti sa-i vopsesti , cica afecteaza sensibilitatea !
          sigpic

Comment

se pot vopsi daca stii cum si poate sa-i demontezi

Comment

Da dar nu se recomanda
              sigpic

Comment

doar demontati ii poti vopsi! pojejena, nu vorbi inainte sa te documentezi

Comment

Si am spus ca nu ? Dar daca nu sti cum sa-i vopsesti si dai doar cu spray din metro , real etc sunt sigur ca nu faci mare lucru Stima !
                  sigpic

Comment

Originally posted by Razvy View Post
                    boly76, daca tu i-ai montat aiurea, e problema ta, dar nu mai da idei eronate altora, ca o sa ai frigiderul umplut de carne!
                    La toate masinile acel "cozoroc" cum ii spui tu, este in sus. Iar daca tot te dai asa mare as, ia spune-mi si mie, senzorii se pot vopsi sau nu? si da-mi si argumente, dar fara sa cauti pe google
                    senozrii sunt cu ultrasunete, deci acel cozoroc ghideaza/capteaza sunetul in jos si capteaza obstacole directionate in jos.
                    vopsirea nu este indicata deoarece acel canal din senzor trebuie sa emita si sa capteze sunetul. e suficient sa ai mult praf in acel canal si devin aproape inutili.
                    daca ii demontezi probabil ii poti vopsi individual pe componente, dar e stupid sa faci acest lucru avand in vedere ca gasesti senzorii in foarte multe nunante.
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

@criti

vezi ca sunt senzori care se pot vopsi..nu au canal dala...de obicei sunt in setu cu cei individuali...cel mai bine cititi manualul in el va zce daca se pot vopsi sau nu...ca idee ei sunt din material mat nu lucius

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google