Tutorial montat senzori de parcare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tutorial montat senzori de parcare

Am cumparat acesti senzori inca din septembrie 2011 de pe ebay, a venit frigul si n-am mai apucat sa-i montez.
    Asta pana la nefericitul eveniment de aici la minutul 1:20, cand am fost nevoit sa schimb bara spate si daca tot am dat-o jos sa verific cum au muncit meseriasii, le-a venit randul si la senzori.
    Am tot rumegat-o pe unde sa trec firele, asta pana am vazut acel dop de cauciuc de pe lateral.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

foarte bun tutorialul Cristi.
    acum cateva zile mi-a lovit un taximetrist (masina mea stationata) si un senzor, cel din stanga s-a crapat si nu mai merge.
    vroiam sa te intreb...as gasi pe undeva senzor de parcare la bucata? sau daca stii pe cineva care vinde cate unul sau doua.
    multumesc mult.
    sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

nu stiu pe nimeni care vinde, eu le-am luat de pe ebay. dar stiu ca gasesti sa cumperi doar senzorii separat la aproape aceiasi bani cu toata instalatia
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

@bidepa http://www . xenon center . ro/produse/Senzor_parcare? gasesti la 20 de lei senzorul !
        @crististreulea am un sandero... trebuie neaparat sa dau bara jos ca sa dau gaura ? :\
        sigpic
        Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

nu este neaparat nevoie.......e un pic mai multa chinuiala
          Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

Ok , merci pentru raspuns bloy76 . O zi buna !
            sigpic

Comment

Cu placere. daca ai senzori cu cozoroc.. pune-i cu cozorocul in jos altfel risti sa nu-ti vada obstacolele joase

Comment

1. eu pana acum nu am vazut senzori de parcare montati cu cozorocul in jos (nici after-market, nici cei montati din fabrica);
                2. daca producatorul specifica in mod clar o singura pozitie de montaj (culmea, cu cozorocul in sus), tu crezi ca stii mai bine cum trebuie montati?
                Stock is boring...
                My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

1.inseamna ca n-ai vazut destule masini(sau n-ai studiat problema)
                  2.nu iseamna ca stiu mai bine......eu am asa ceva pe masina.
                  3.studiaza arhitectura acestor tip de senzori si implicit a barii loganului.
                  4.mihai.85 i-am dat un sfat lui Pojejena care din punctul meu de vedere a dat mai mult randament decit montati normal cu cozorocul in sus.
                  5.daca tu te crezi mai istet, dadeai un contraargument frumos si elegant nu sa incepi sa ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                  6.considera aceasta discutie incheiata,si daca ai de dat un sfat util e binevenit,daca nu,te rog sa nu mai deschizi discutii de tip "catza"
                  Last edited by boly76; 8 August 2012, 18:32.

Comment

Si mai o intrebare cand dau gaura in bara cu timpul nu sare vopseaua din zona senzorilor ? Ca la mine la sandero e vopsita toata bara !
                    sigpic

Comment

in nici un caz nu am avut intentia sa transform discutia intr-una de tip "catza", cum spui tu. dar ma gandesc ca daca niste ingineri au studiat problema si au ajuns la concluzia ca fidelitatea maxima a senzorului se obtine intr-o anumita pozitie, tu vii si-i contrazici pe ei? chiar atat de destept si experimentat te crezi? poate ca oi fi, cine stie... deci, fie ca tine. abia acum poti sa consideri discutia incheiata.
                      Stock is boring...

Comment

boly76, daca tu i-ai montat aiurea, e problema ta, dar nu mai da idei eronate altora, ca o sa ai frigiderul umplut de carne!
                        La toate masinile acel "cozoroc" cum ii spui tu, este in sus. Iar daca tot te dai asa mare as, ia spune-mi si mie, senzorii se pot vopsi sau nu? si da-mi si argumente, dar fara sa cauti pe google

Comment

Imi raspunde careva daca sare sau nu vopseaua de pe bara din zona unde am dat gaura ? :-/
                          sigpic

Comment

si eu am toata bara vopsita la PH2 si nu am avut neplaceri cu vopseaua din cauza ca am montat senzori. daca faci operatiunea cu grija, nu trebuie sa-ti faci probleme.
                            spor la treaba!
                            Stock is boring...

Comment

Ok ! Multumesc ! O zi buna !
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google