Are careva idee cat costa acele tubulaturi de ancalzire an spate pt. o berlina?
Cum mi-am facut incalzirea pentru locurile din spate
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
dar sa bage frig vara, ce se poate face? ca numai prin fata nu face fata. foarte prost sistemul de climatizare...merg cu aerul dat drumu si mai jos de 28 grade nu scade. daca aveam clima ca la altele si setai pe 25 grade inseamna ca mergea non-stop? plafonul frige cand bate soarele. nu e izolat deloc...pacat.sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN
Comment
-
Originally posted by seiko View Postpe site aici vinde cineva cu 80 lei 2 bucati.
PS : crimarius sa stii ca,cu 4 pers in masina fara Ac se aburesc alea din spate de numa
Comment
-
Originally posted by dacis View PostMerg. Dar unde ai gasit?
precizez ca sunt ptr modelul mcv ptr ca au la capete si continuarea ptr locurile 6-7 , adica in spate de tot, dar se potrivesc.
sunt f multumit de cum se distribuie caldura in masina.chiar merita sa cumperi chestiile astea....
daca vreti sa stiti mai multe va raspund cu drag.
Comment
-
Pret - locatie - unde
Originally posted by dragos10 View Postsalut , scuze ca nu am mai intrat pe aici. am gasit la un tip in pitesti care dezmembreaza loganuri .am dat 25 ron pe ambele si le-am si montat deja.
precizez ca sunt ptr modelul mcv ptr ca au la capete si continuarea ptr locurile 6-7 , adica in spate de tot, dar se potrivesc.
sunt f multumit de cum se distribuie caldura in masina.chiar merita sa cumperi chestiile astea....
daca vreti sa stiti mai multe va raspund cu drag.
Comment
-
Originally posted by danielliviu View Post... cred ca este explicat destul de bine cum se monteaza aceste conducte.
Asadar, dragos10, daca mai intri pe aici, zi-mi si mie de unde ai luat celebrele conducte (daca nu-i legal aici, atunci pe PM).
Comment
Comment