Pt ca am tot dat fetele de usi jos de cateva ori,ma saturasem sa tot trag si sa asez apoi acel mastic la locul lui in acel canal roata pe fetele de usi cand le montam la loc. Asa ca in locul acelui mastic am cumparat GARNITURA DE TERMOPAN si am lipit-o pe fetele de usi.
Materiale necesare:
--Silicon sanitar.,,vreo 13 lei tubul.
--Un creion pt a inlatura cu usurinta masticul din canalul ala.
--Garnitura de termopan vreo 7 metri liniari ..cam 2/3 lei metrul liniar...se foloseste cam 1,70M de fiecare fata de usa.
--Putin spirt pt a degresa si curata locul unde vine aplicata garnitura si siliconul.
Pt ca suprafata usi nu este plata nu prea se prinde garnitura bine pe acel canal. Din cauza asta ,ca sa numai am batai de cap si sa se dezlipeasca garnitura, am aplicat acel silicon sanitar. Atentie...sa nu dati cu prea mult silicon in acel canal pt ca la lipire va iesi afara si va veti murdari inutil.
Spor la treaba...
Materiale necesare:
--Silicon sanitar.,,vreo 13 lei tubul.
--Un creion pt a inlatura cu usurinta masticul din canalul ala.
--Garnitura de termopan vreo 7 metri liniari ..cam 2/3 lei metrul liniar...se foloseste cam 1,70M de fiecare fata de usa.
--Putin spirt pt a degresa si curata locul unde vine aplicata garnitura si siliconul.
Pt ca suprafata usi nu este plata nu prea se prinde garnitura bine pe acel canal. Din cauza asta ,ca sa numai am batai de cap si sa se dezlipeasca garnitura, am aplicat acel silicon sanitar. Atentie...sa nu dati cu prea mult silicon in acel canal pt ca la lipire va iesi afara si va veti murdari inutil.
Spor la treaba...
Comment