Cum Se Demonteaza/monteaza Placutele De Inmatriculare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Se Demonteaza/monteaza Placutele De Inmatriculare

Un tutorial cu poze, daca se poate.
    Trimit atasat, poze cu modelul de suport care-mi da batai de cap. Culiseaza stanga-dreapta, dar atat. Daca trag mai tare, mi-i ca-i rup clipsurile.

Multam!
    Attached Files

Cum adică?
    Se trage de parte de jos, în jos. La ramă mă refer. De partea cu scrisul, începând din stânga unde e emblema dacia şi scrie "AUTOM..." până în dreapta unde se termină nr de telefon. Apoi poţi da numărul jos, tot culisând în jos şi el, şi sub el găseşti şuruburi pe care le desfaci şi ai desfăcut şi suportul numărului de înmatriculare dacă ai nevoie.
    Last edited by ionescu liviu; 16 December 2012, 18:28.
    http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Dupa cum vad eu sistemul la suportul respectiv de numar, banda de jos cea argintie cu reclama pe ea se prinde in trei clipsuri. Tragi de banda argintie pana sare din cele trei clipsuri, unul este la mijlocul benzii iar celelalte 2 in capete. Dupa ce o desfaci ai sa-ti dai singur seama cum se pune numarul nou si cum se prida banda argintie ! Spor la treaba !

Comment

Tanks! Ma duc chiar acum sa incerc. Prima data, cum a zis Liviu. Dupa asta metoda Leutz. Va zic cum a fost, cu poze.

Comment

Metoda clipsurilor.

Liviu (apropo, marfa video-ul cu Arctic cat 400 H1), nu e cum ai zis tu, ci cum a zis Leutz (tragi spre tine de clema cu reclama dealer-ului, nu in jos).

Mai intai clipsul din mijloc, dupa care cele din laterale. Toata operatiunea: 5 minute, multumita voua. Atasez poze.

Salutare tuturor!
          Attached Files

Comment

Asta sa fie singura problema care o ai cu masina !

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google