Mda... Si eu sunt tare suparat,pe dreapta e marele canion, pe stanga e ca pe dreapta acum 2 luni, sub capota, intre suruburi a facut burta,pe spate am probleme mai mult cu partea stanga unde e toba, din cauza caldurii. De vina este rezistenta materialului din care este facut acel colt el se deformeaza datorita solicitarilor dinamice ce apar la inaintare, cat si datorita temperaturii, a mea a stat in soare recunosc ... Nu am garaj, iar cand am putut i-am mai dat si talpa... Asta nu scuza greseala de fabricatie, deoarece problema persista la 90% din masini.
Pe scurt dialogul cu mecanicul si ing. De la dealer la revizia de 10k:
Ing catre M si JE "asa e la toate sau poate v-a lovit-o cineava d-le",
JE: "Raspunsul dv nu ma multumeste, atat timp cat nu sunteti in stare sa recunoasteti un defect de calitate, sincer sa fiu ma cam grabesc si nu am timp, ca as ramane sa o dam jos, dar ca sa va convingeti ca nu e lovita verificati sub masina" fapt care s-a consumat
M catre Ing "nu se cunosc urme si nu e sarita din cleme cum se intampla la tamponari usore"
JE "domnule o sa revin pentru a fi schimbata pe garantie"
liniste...
....
JE "daca e nevoie in 3 ani o sa o schimbam de 20 de ori"
Ing "Bine d-le" s-a blocat, a ramas fara cuvinte , s-a intors cu spatele si a plecat, la fel si eu .
Maine sun si imi fac programare, iar saptamana viitoare sau cand o fi, ma duc cu golanu, ca "golanu" la estetica, trebuie sa-i dovedesc,cu putin tam tam daca e nevoie.
Pe scurt dialogul cu mecanicul si ing. De la dealer la revizia de 10k:
Ing catre M si JE "asa e la toate sau poate v-a lovit-o cineava d-le",
JE: "Raspunsul dv nu ma multumeste, atat timp cat nu sunteti in stare sa recunoasteti un defect de calitate, sincer sa fiu ma cam grabesc si nu am timp, ca as ramane sa o dam jos, dar ca sa va convingeti ca nu e lovita verificati sub masina" fapt care s-a consumat
M catre Ing "nu se cunosc urme si nu e sarita din cleme cum se intampla la tamponari usore"
JE "domnule o sa revin pentru a fi schimbata pe garantie"
liniste...
....
JE "daca e nevoie in 3 ani o sa o schimbam de 20 de ori"
Ing "Bine d-le" s-a blocat, a ramas fara cuvinte , s-a intors cu spatele si a plecat, la fel si eu .
Maine sun si imi fac programare, iar saptamana viitoare sau cand o fi, ma duc cu golanu, ca "golanu" la estetica, trebuie sa-i dovedesc,cu putin tam tam daca e nevoie.
Comment