Tutorial montat bucsa la levier schimbator viteze

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parerea me este, ca totusi cea mai buna varianta ramane cea cu bucsa de metal deoarece hartia e hartie o mai ungi si cu vaselina si sa dus).

Comment

Si cea din pvc este foarte buna dupa parerea mea, chiar nu are ce sa strice, oricum in timp si asa bucsa se va uza si v-a trebui inlocuita.

Comment

deci...orice,numa` de hartie sa nu fie
        http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Respect pentru Marius ( matheo) ca a studiat aceasta problema si avenit cu o rezolvare acelui joc . E foarte ok si bucsa din metaj . Intrebarea mea e : ce fel de metal e ? Daca e inox , nu are de ce sa rugineasca . In tutorial Cristi nu a observat ca totusi mai exista o distanta de cca 3-5 mm intre bucsa de metal si cea de cauciuc . A aflat ulterior .

Acea bucsa de cauciuc are niste striatii - 8 a cate 3 lamele . intre acele striatii exista spatiu gol . Acolo mai exista gol . Pun o poza informativa facuta la repezeala .
          Attached Files
          sigpic

Comment

Se poate face un colier putin mai gros decat e acum, dar o sa intre ceva mai greu in acel locas.

Comment

acea bucsa de cauciuc are acele striatii penca trebuie sa aibe putina toleranta/joc, nu trebuie sa fie fixa. altel matheo facea peretele bucsei mai gros ca fie fix, toleranta zero.
              nu merita facuta bucsa din inox, in primul rand este scump si in al doilea rand oricum pui vaselina.
              vaselina reduce frecarea acelui cauciuc cu bucsa de metal, prevenind uzura cauciucului
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Si daca nu e din inox care e problema ca v-a rugini putin acel colier, iar cei care nu vor sa rugineasca, sa dea un strat subtire cu vaselina.

Comment

leo_negrescu zicea : "continuati cu pvc si veti vedea represaliile" !!!
                  Carcasa respectiva este tot din plastic, dar un plastic mai dur decat teava din pvc. Nu cred ca o bucsa din plastic va deteriora carcasa originala mai tare decat o bucsa din metal daca ii sa luam problema asta in calcul. De ruginit nu rugineste cu siguranta teava din pvc iar schimbarea ei, indiferent ca este metalica sau din plastic, este o treaba de maxim 5 min. Alte represalii nu vad sa fie dar poate ne explica chiar leo_negrescu asupra daunelor produse in timp de teava din pvc asupra carcasei de la schimbator.

Comment

Ce parere aveti daca folosim o Freza pentru gauri in lemn intre 26-63 mm? Pretul pe un set este de doar 6 Lei.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

Daca puneti bucsa mai groasa, capatati joc in alta parte,am testat diferite marimi pana am ajuns la dimensiunea asta!

Imi place cum aruncati cu noroi, "ca e mult", "ca e varianta de 2 lei",nu va obliga nimeni sa cumparati de la mine

Macar apreciati efortul domnilor critici
                      sigpic
                      "BRABUS" STYLE

Comment

voi credeti,ca matheo si restul nu au testat in timp?
                        nu tin cu nimeni,dar testele au fost facute.
                        nu va pune nimeni sa luati produsul gata facut de la cineva.
                        ati auzit de tolerantele de masurare?
                        sunt multi ingineri care fac suruburi din oriceeeeeeeeee.
                        rychy 88:daca tu reusesti sa tai cu chestia aia metalul,esti mare.eventual lemn sau rigips.sper ca nu te gandesti sa o folosesti ca si bucsa.
                        Last edited by leo_negrescu; 22 February 2013, 00:34.
                        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Originally posted by leo_negrescu View Post
                          Daca tot ne crezi cu ciunga in par, explica te rog!

Comment

am incercat, mai mult de atat .................
                            matheo si cristi,respect maxim.
                            in rest toate bune pentru restul.nu dau explicatii,cititi.
                            sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Acum stiu...am sa o las asa cum e,de la mama ei
                              http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Originally posted by leo_negrescu View Post
                                voi credeti,ca matheo si restul nu au testat in timp?
                                nu tin cu nimeni,dar testele au fost facute.
                                nu va pune nimeni sa luati produsul gata facut de la cineva.
                                sunt multi ingineri care fac suruburi din oriceeeeeeeeee.
                                rychy 88:daca tu reusesti sa tai cu chestia aia metalul,esti mare.eventual lemn sau rigips.sper ca nu te gandesti sa o folosesti ca si bucsa.
                                Ba da sa o foloseasca lumea pe post de bucsa daca toti au gasit improvizatii cu teava PVC si alte gume sau table de ce sa nu dam si alte idei poate cineva este interesat, doar suntem Romani

Era o gluma in mare!
                                sigpic

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google