Tutorial gresat balamale si opritor usi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tutorial gresat balamale si opritor usi

De cand am masina am tot uns pe balamale si pe acel opritor de usa. Uleiul sau vaselina se putea aplica doar vara ca sa fie suficient de cald sa penetreze asa putin, dar cam degeaba, greu se ungea. Abia dupa 2-3-4 zile incepea usa sa mearga mai usor si sa nu mai scartie.
    Am achizitionat acest spray cu ulei de la Sonax, de pe daciashop.ro si pot sa va spun ca este o nebunie de spray, isi merita fiecare banut.

Este un spray universal, se poate folosi pe orice balama, borne baterie, curatat contacte... mult prea multe. Aici aveti un film detaliat cu ce stie sa faca
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

eu am folosit sprayul care il foloseam si la lantul motorului... isi face treaba destul de bine
    Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Pot confima utilitatea SONAX-ului 100%. Un produs foarte bun. Multumesc Cristi.

Comment

si eu am folosit Sonax si efectul e garantat, multumim Cristi

Comment

e mai bun decat wd40 sau altele? sau e mai bun doar ca e cumparat de la daciashop?

Comment

Mai este si spray-ul WD-40 care se gaseste in Real si e mai ieftin si bun(15 RON 400ml).Eu asa ceva am folosit si n-am avut probleme.Daca iei un Sonax de pe Dacia shop (23 ron) mai adaugi si taxa livrare si ajungi la aproape 40RON.
            Tutorialele lui Cristi sunt super.Si pe mine m-au ajutat f mult si ii multumesc pe aceasta cale.Dar cam face reclama la site-ul ala.No offense.
            Last edited by optimus; 2 March 2013, 14:29.
            Logan ABS PLUS 1.4 MPI

Comment

iti o fera o sugestie si o baza cu cea ce trebuie facut, mai departe este liber fiecare sa aleaga ce ii este mai usor, acum sa fim sinceri, cine ar face atatea tutoriale DOAR din placere? oricum banuiesc ca mare lucru nu primeste, oricum nu sufiecient cat sa acorpere munca si timpul pierdut, asa ca cei care critica putina reclama facuta sau te miri ce, sunt doar persoane cu prea mult timp liber si nu au de ce se lega.

Comment

Sunt zeci de spray-uri cu vaselina, care isi fac treaba destul de bine; poti alege sa folosesti sau nu ceea ce recomanda Cristi.
                Last edited by crististreulea; 3 March 2013, 20:54.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Eu in proportie de 99% din ce am modificat sau imbunatatit la masina a fost dupa tutorialele lui Cristi. RESPECT pentru munca depusa si pentru curajul de a demonta propria masina pentru a filma rezultatul final. Iar de carcotasi ce sa zic "welcome to Romania..."

Comment

Foarte bun acest tutorial, chiar imi este de mare ajutor, ca eu pana acum am folosit numai ulei si wd40 si am constatat ca nu ma ajuta mai cu nimic, dupa cateva zile revenea la loc acel scartait groaznic. Felicitari ptr tot ce faci si spor la cat mai multe tutoriale.

Comment

Am stat de vorba telefonic destul de mult cu Cristi. E chiar un super om si cu foarte mult bun simt. Chiar ar fi pacat sa bage in seama pe unul ca einstein. Streulea, daca uneori greseste si ocoleste putin pana ajunge la rezolvare, per total face o treaba foarte buna si pentru acest lucru trebuie apreciat.

Comment

Aceeasi problema am avut si eu si sa rezolvat tot cu un spray pentru gresare .
                        Last edited by crististreulea; 3 March 2013, 20:55.

Comment

Acelas problema am avut si eu la usa soferului. Am dat cu WD-40 pana sa curatat si nu mai am problema.
                          I HAVE A !sigpic
                          fara linkuri externe in semnatura

Comment

Salut.
                            Eu am folosit wd40 si a mers destul de bine.
                            Cristi,mergi inainte cu astfel de tutoriale,sunt multi dinre noi care nu stiu absolut nimic si tu chiar inveti,sau dai idei multora dintre cei care te apreciazasi te urmaresc cu mare placere.
                            Numai bine.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
                              ....................
                              Am achizitionat acest spray cu ulei de la Sonax, de pe daciashop.ro si pot sa va spun ca este o nebunie de spray, isi merita fiecare banut.

Este un spray universal, se poate folosi pe orice balama, borne baterie, curatat contacte... mult prea multe.........................................
                              Cum e fata de WD40?
                              Ca si consistenta, etc... asa dupa mesterii batrani, cum il simti intre degete fata de wd40?

Acum dupa ce spun ei, la -15grC se cam betoneaza, poate e vreo greseala.

Mai este si de la LiquiMoly spray cu MoS2, temp de lucru intre -40...+140 gr C.
                              Last edited by Octavian; 3 March 2013, 20:52.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google