Tutorial montat obturator praf balama antivant usi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tutorial montat obturator praf balama antivant usi

Acum doi ani am cumparat acesti obturatori pentru gaurile din usi. Nu mi-a trecut prin cap pe atunci ca filmez un tutorial, asa ca o fac acum. Nu doar va spun, pot sa garantez ca reduceti praful din usi cu 70-80% folosind acesti obturatori, in special daca drumul pe care conduceti este mai prafuit.
    Acesti obturatori de praf i-am achizitionat de pe daciashop.ro si nu o sa va vina sa credeti, nu i-am montat cum trebuia. Adica nu am folosit un torx de 40 ca sa dau jos acele suruburi si sa le pun frumos ci le-am taiat si montajul se face in cateva secunde.

Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

eu nu le-am taiat,eu am desfacut suruburile si mi-a luat maxim 5 minute,parerea mea e ca nu trebuie taiate,mai bine intregi ca sta mai bine,dar fiecare face cum vrea.

Comment

Recomand si eu aceste obturatoare de praf/vant, am mai bine de 1 an de cand le-am montat pe masina. Le-am montat precum Cristi, taiate pe lateral si stau foarte bine.
      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

pe forum gasim?

Comment

da gasesti.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google