Comprimat Arcuri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comprimat Arcuri

Hai salut dragi forumisti. Cautand mijloace si locuri unde imi pot comprima arcurile am gasit pe un alt forum o idee destul de interesanta, tiganeala romaneasca. Mi se pare foarte tare ideea aceasta, cine doreste sa incerce pe pelea lui este liber.
    Attached Files

Doamne, mare ti-e ingineria.
    sigpic

Comment

Bine, dar ce ar trebui sa înţelegem din aceste poze?
      Pentru vechea dacie, aveam confecţionat, o presă de arcuri (pentru cele de fata).
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Cred totuşi că este o variantă mai sigură decât să le tai.
        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Ca e masina mai lasata ca si cum ar avea arcuri sport. E cea mai proasta idee, intr-o zi presele alea se vor rupe din cauza tensiunilor date de arcuri si sa vezi ce topai prin copaci cand s-o rupe vreuna ....
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Doamne fereste, voi mergeti cu arcurile stranse asa pe strada, printre oameni nevinovati?

Arcurile alea mai functioneaza o laie corespunzator, implicit afecteaza sistemul de franare in mod prost.
            Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Am inteles care e ideea.
              De rupt nu se rup, alea sunt chei de tachelaj, care sunt dedicate asigurării şi ridicării sarcinilor; ca optiune e total aiurea.

Comment

@me_catalin, tu cu spira taiata crezi ca e mai "ok" ?!
                sigpic

Comment

prea multa munca sa pui alea acolo ....mai bine iti ier arcuri sport si e mai ok
                  sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

vyalli,tocmai de aceea si-au stors mintea sa gaseasca o solutie,pentru ca arcurile sport sunt scumpe.
                    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Originally posted by vyalli View Post
                      prea multa munca sa pui alea acolo ....mai bine iti ier arcuri sport si e mai ok
                      Ete na, prea multă muncă. Te urci cu roţile maşinii pe nişte cărămizi, pui mulţi bolovani în portbagaj sau ce găseşti mei greu, gen saci de ciment, se laşa maşina, te bagi sub ea, montezi acei "cercei", scoţi greutatea din maşină şi gata, e sexy. E mai greu să montezi arcuri sport, dar mai ales mult mai scump.
                      Singura grijă e să nu se deplaseze "cerceii" aceia, să nu ajungă unul lângă altul, că în rest ei sunt foarte rezistenţi unu la mână şi doi la mână nu de-a face cu multă forţă, doar ce împinge spira arcului, dar nu e cine ştie ce.
                      În rest logic că e mult mai bine să schimbi arcurile.
                      http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Pe puntea fata cred ca e mai greu de montat acei "cercei"...

edit: observ ca nu sunt scumpe aceste "chei de tachelaj", 10-15-20 lei bucata
                        Last edited by PrietenCuTine; 4 April 2013, 09:51.
                        sigpic

Comment

Or fi ei rezistenti, dar la sarcina continua, nu la socul care il da un arc care se destinde in varf de panta.
                          Problema e ca nu incerci asta doar pe pielea ta, o incerci si pe pielea altora care sunt in masina sau langa ea cand se rupe.
                          EU credeam ca au rostul de a putea demonta arcul de pe masina, daca nu e asa.....
                          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

EU credeam ca au rostul de a putea demonta arcul de pe masina, daca nu e asa.....
                            Asta a fost şi impresia mea.
                            În rest, ce să zic...o ţigănie, cu scuzele de rigoare.

Comment

Mai bine sudati spirele intre ele si ati terminat povestea

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google