Hai salut dragi forumisti. Cautand mijloace si locuri unde imi pot comprima arcurile am gasit pe un alt forum o idee destul de interesanta, tiganeala romaneasca. Mi se pare foarte tare ideea aceasta, cine doreste sa incerce pe pelea lui este liber.
Comprimat Arcuri
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ca e masina mai lasata ca si cum ar avea arcuri sport. E cea mai proasta idee, intr-o zi presele alea se vor rupe din cauza tensiunilor date de arcuri si sa vezi ce topai prin copaci cand s-o rupe vreuna ....Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
prea multa munca sa pui alea acolo ....mai bine iti ier arcuri sport si e mai oksigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Originally posted by vyalli View Postprea multa munca sa pui alea acolo ....mai bine iti ier arcuri sport si e mai ok
Singura grijă e să nu se deplaseze "cerceii" aceia, să nu ajungă unul lângă altul, că în rest ei sunt foarte rezistenţi unu la mână şi doi la mână nu de-a face cu multă forţă, doar ce împinge spira arcului, dar nu e cine ştie ce.
În rest logic că e mult mai bine să schimbi arcurile.
Comment
-
Pe puntea fata cred ca e mai greu de montat acei "cercei"...
edit: observ ca nu sunt scumpe aceste "chei de tachelaj", 10-15-20 lei bucataLast edited by PrietenCuTine; 4 April 2013, 09:51.sigpic
Comment
-
Or fi ei rezistenti, dar la sarcina continua, nu la socul care il da un arc care se destinde in varf de panta.
Problema e ca nu incerci asta doar pe pielea ta, o incerci si pe pielea altora care sunt in masina sau langa ea cand se rupe.
EU credeam ca au rostul de a putea demonta arcul de pe masina, daca nu e asa.....Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment